25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bővebb játéktérrel jön a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

Többek közt új terület is megnyílik a játékosok előtt.

Írta: GeryG

Február első hétvégéjén tartotta a Ubisoft a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétáját, amelyre (a For Honoréval ellentétben) csak a kiválasztottak juthattak be. Habár már ebben is egészen méretes terepet járhattak be a játékosok, az még mindig sehol sincs ahhoz a játéktérhez képest, amit a végleges játék kínálni fog. A hírek szerint a nyílt bétán egy lépéssel még közelebb kerülünk majd ehhez, ugyanis az Itacua régió mellé újabb is megnyílik majd, ahol minden fő- és mellékküldetést teljesíteni lehet egyedül és kooperatív módban is.
Sajnos a zárt béta sokakban erős kétségeket keltett, főleg a rengeteg hiba és a borzalmas optimalizáció miatt. A rendkívül ingadozó teljesítményre a Ubisoft részéről a teszt alatt nem érkezett megoldás, csak a játékosok kísérletezgetéseinek szájról szájra (vagy épp fórumról fórumra) terjedő eredményei javítottak valamit a helyzeten. Hogy a nyílt bétára – és főleg a teljes játék premierjére – ezt a problémát orvosolják-e a készítők, jó kérdés. Mert a tartalomra senkinek nem lehet panasza, csak épp mindez mit sem ér, ha játszhatatlan formában tálalják…
Arról egyelőre nincs hír, hogy a nyílt bétát mikor fogják tartani, de ha megnézzük a kiadó más nagy címeinél bevett szokást, akkor jó eséllyel a teljes játék március 7-i premierjét megelőző hétvégére esik majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Paris

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2017. március 7. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!