25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenes Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege hétvége

Ismét bárki kipróbálhatja a Ubisoft akciójátékát néhány napra.

Írta: GeryG

A Ubisoft már tavaly nyáron is szervezett hasonlót, de ezen a hétvégén ismét bárki ingyen kipróbálhatja a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-et. A játék még 2015 decemberében jelent meg és bár nem volt hibátlan, sok olyan ötletet vonultatott fel, ami más hasonló játékokból hiányzik. A pályák rombolhatósága itt nem csupán látványelem, hanem taktikázási lehetőség is. A fejlesztők az elmúlt egy évet az első szezon DLC-inek készítésével töltötték, amelyek révén szép fokozatosan bővült mind a pályák, mind a választható kommandósok száma. A második évad pedig már a nyakunkon van.
Talán éppen ez adta az apropót az újabb ingyenes hétvégéhez, amely ma veszi kezdetét és egészen február 5-ig tart. Ez idő alatt a teljes játék ingyen tölthető le és próbálható ki. Ahogy korábban is, úgy most is igaz, hogy a próbaidőszak alatt elért eredményeink és jutalmaink átvihetőek a teljes játékba is, ha utólag úgy döntünk, megvásároljuk azt. Erre egyébként több opciónk is van. Megvásárolhatjuk csak az alapjátékot dobozos vagy digitális formában, esetleg a Gold Editiont, amely az első évad DLC-it is magába foglalja. Emellett már elérhető a második évad DLC-it gyűjtő újabb Gold Edition is, aki pedig egyben szeretné a teljes két évadot magáénak tudni, az a Complete Editiont választhatja. Ez persze a második évadhoz csak a season passt tartalmazza, annak DLC-i csak a következő hónapokban várhatóak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!