25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Márciusban régi-új pályát kap a Titanfall 2

Az első részből ismert pályával bővül a játék.

Írta: GeryG

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor februárban új játékmóddal bővül a Titanfall 2. Ez lesz a korábban bejelentett Live Fire, amelynek lényege, hogy kiveszik a mókából a titánokat, így a pilóták csak saját erejükre és tudásukra támaszkodhatnak. Mindezt hat a hat elleni, körökre osztott küzdelemben. Egy kör mindössze egyetlen percig tart majd, ennyi idő alatt kell megszerezni a pályán található zászlót vagy végezni a teljes ellenséges csapattal.
De február után sem áll le a Respawn Entertainment, hiszen legfrissebb bejelentésükből kiderül, hogy erre a hónapra is méretes frissítéssel készülnek. Ebben szerepelni fog egy vadonatúj pálya, a Colony, amely azonban az előző játékból már ismerős lehet a rajongóknak. Emellett rengeteg hibát kijavítanak, hogy a játék még stabilabban fusson, illetve új online funkciók is várhatóak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Titanfall 2
  • Titanfall 2
  • Titanfall 2

Titanfall 2

Platform:

Fejlesztő: Respawn Entertainment

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2016. október 28. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!