Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mindenkinek elérhetőek a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői extrái

Amit korábban csak kevesen, azt mostantól mindenki elérheti.

2017.01.08. 17:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyár végén érkezett meg az Eidos Montreal legújabb játéka, a Deus Ex: Mankind Divided, amely a kritikusoknál egész jól, a rajongóknál viszont legfeljebb közepesen vizsgázott. Azok a játékosok lehettek talán a legelégedetlenebbek, akik megelőlegezték a bizalmat a játéknak, de végül nem teljesen azt kapták, amire előzetesen számítottak. Cserébe viszont egy sor exkluzív extrához is hozzáfértek, amihez mások nem. Egészen mostanáig.
A Square Enix ugyanis bejelentette, hogy mostantól minden játékos számára ingyen elérhető az előrendelői csomag. Az Augmented Covert Agent Pack egy extra küldetést (Desperate Measures), egy skin-csomagot Adam páncéljához, valamint új designt tartalmaz a pisztolyhoz és a géppisztolyhoz. Emellett ingyen letölthető (lesz, mert jelen pillanatban nem működik az oldal) a Deus Ex: Hard Line novella James Swallowtól, a The Dawning Darkness mini-képregény, valamint egy mini művészi album.
A PC-s játékosoknak csak frissíteniük kell a játékot a Steamen, míg a PS4-es és X1-es változathoz ingyen lehet letölteni a csomagot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deus Ex: Mankind Divided

« Előző hír: Nem lesz season pass a Mass Effect: Andromedához
Következő hír: Logitech G933 Artemis Spectrum Snow headset videobemutató »