Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Tommy Jarvis a Friday the 13th-ben

Nem csak szerepelni fog benne, de mi magunk alakíthatjuk majd!

2016.12.11. 18:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tommy Jarvist aligha kell bármely Péntek 13 rajongónak bemutatni. De a többieknek legyen elé annyi, hogy Tommy három epizódban is szembe került a hokimaszkos gyilkossal. Először a széria negyedik részében, még kisfiúként győzte le Jason Voorheest, majd az ötödik részben már tinédzserként is szembeszáll vele (vagyis pontosabban azzal, aki őt utánozza). Végül a hatodik felvonásban már felnőttként néz szembe a démonnal, akit akarata ellenére ő maga kel újra életre. Nos, ezek alapján elmondható, hogy Tommy és Jason egészen közeli, bensőséges viszonyban állnak egymással, hiszen ők ketten szerepeltek a legtöbbször a Péntek 13 filmekben.
A Gun Media stúdiójában formálódó Friday the 13th videojátékról legutóbb akkor hallhattunk, amikor a készítők bejelentették, 2017-re halasztják a premiert, cserébe viszont egyszemélyes kampányt is kapunk. Most viszont újra hallatták a hangjukat, ráadásul egy új trailerrel is előrukkoltak. Ebben pedig Tommy Jarvist köszönthetjük, aki ezúttal virtuális úton veszi fel a harcot régi ellenségével. A videóban látható karakter egyértelműen a hatodik filmben szereplő Thom Mathewsról lett mintázva. És, ami talán a legfontosabb: mi magunk is Tommy bőrébe bújhatunk majd, legalábbis erre enged következtetni, hogy a videóban egy rövidke gameplayt is láthatunk az ő (és puskája) főszereplésével.
A Friday the 13th valamikor 2017 első negyedévében jelenhet meg, de ekkor még csak a többjátékos mód érkezik. Az egyszemélyes részt jövő nyárra ígérik a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Friday the 13th

« Előző hír: Szép nagy a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands térképe
Következő hír: The Walking Dead: A New Frontier launch trailer »