Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Zárt bétába tart a Life is Feudal

December közepén elrajtol a játék zárt bétája, amelybe 1000 szerencsés kiválasztott ingyen bejuthat, a többiek pedig bevásárolhatják magukat.

2016.12.01. 23:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Évek óta készül szép csendben a Bitbox stúdiójában a Life is Feudal, amely az MMORPG-k táborát szeretné erősíteni. Azon belül is a fantasy elemeket nélkülöző játékokét, hiszen egy teljesen hétköznapi középkori világot teremtettek a készítők, amelyben nem sok esélye van egy sárkány vagy ork felbukkanásának. Ehelyett a korszak jellemző hétköznapjait kell átvészelnünk kétkezi munkával és esetenként véres csatákkal. A fejlesztők ígéretei szerint részletes eszközkészítő, formálható környezet és egyedi harcrendszer is kerül a játékba, de a puszta túlélésünkért is tennünk kell majd.
A Life is Feudal hosszú évek óta készül, de heteken belül új szakaszba lép a fejlesztés: a játék eléri a zár béta állapotot. Erre már most lehet regisztrálni a hivatalos oldalon, aki pedig így tesz, az esélyessé válik, hogy bekerüljön az 1000 kiválasztott közé. Ők minden további nélkül bejutnak a tesztre, ahol kipróbálhatják a teljes játékot. Aki lemarad a kiválasztáson, még mindig helyet szerezhet magának. Ehhez csak választania kell egyet a három támogatói csomag (bronz, ezüst és arany) közül, kicsengetnie a megfelelő összeget és már készülhet is a december 14-i rajtra. Utóbbi opción érdemes most elgondolkozni minden érdeklődőnek, ugyanis január 15-ig 33% kedvezmény jár mindegyik támogatói csomag árából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Life is Feudal

« Előző hír: Oculus Touch-támogatást kap a The Climb
Következő hír: Shadow Tactics: Blades of the Shogun videobemutató »