25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Próbáld ki az Outlast 2 demóját!

PC-n és konzolokon is elérhető a horrorjáték kipróbálható verziója, de csak limitált ideig.

Írta: GeryG

Sajnos, mikor legutóbb hírt adott magáról az Outlast 2-t fejlesztő Red Barrels csapata, épp azt jelentették be, hogy az idei ősz helyett 2017-re csúszott a horrorjáték premierje. A halasztás okaként a tökéletesítést jelölték meg. Most viszont sokkal örömtelibb hírrel szolgáltak a srácok, ugyanis egy kis vigaszt kínálnak a csúszásért cserébe: megérkezett a játék demója!
A demo egy kis betekintést enged a játékba, de az egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mi került bele, így az sem, hogy a látottak a játékból származnak-e, vagy a Resident Evil 7-hez hasonlóan csak a koncepciót mutatja be. A kipróbálható verzió PC-re a Steamen tölthető le, de emellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető. Nem érdemes azonban sokat vacillálni, ugyanis a demo csak november 1-ig lesz elérhető. Aki pedig szeretné egy picit jobban megismerni a játék világát, az látogasson el a hivatalos oldalra, ahol megtalálja a két epizód közti időszakot elmesélő The Murkoff Account képregényt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Outlast 2
  • Outlast 2
  • Outlast 2
  • Outlast 2
  • Outlast 2
  • Outlast 2

Outlast 2

Platform:

Fejlesztő: Red Barrels

Kiadó: Red Barrels

Megjelenés: 2017. április 25.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!