Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

FIFA 17 értékelések

Jobb lett-e az idei FIFA a tavalyinál? És a PES-nél?

2016.09.24. 11:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Pro Evolution Soccer 2017 már elérhető néhány napja, de már csak keveset kell várni a nagy rivális FIFA 17 premierjére is. A külföldi sajtó szokás szerint már most elmondta a véleményét a játékról, amely sok tekintetben próbál újat mutatni az előző részekhez képest. Ilyen az új grafikus motor, a Frostbite, valamint a sztori mód, a The Journey. De mindez elég ahhoz, hogy lenyomja a konkurenst?

A pontok alapján tehát jól vizsgázott a FIFA 17 a kritikusoknál. Csak az összehasonlítás kedvéért, itt nézhetitek meg a PES 2017 pontjait, a tavalyi rész, a FIFA 16 értékeléseit pedig itt találjátok. A két idei játék nagyjából ugyanazt az értékelést kapta, így marad ismét a játékosok véleménye, mint döntő faktor (egyébként is ez a legfontosabb kérdés, nem?). A FIFA 17 szeptember 29-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: FIFA 17

« Előző hír: Mozgásban a Rise of the Tomb Raider PS4 Pro változata
Következő hír: Xbox One-ra és Windows 10-re is jön az EVERSPACE »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

quervo
quervo 2016.09.27. 17:04
Valahonnan beszerezhető az az infó, hogy mennyi adat lesz a dvd-ken, és mennyit kell majd utólag letölteni? Google nem volt bátyám ebben a kérdésben, bár lehet, hogy csak bénán kerestem.