25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Aranylemezre került a Deus Ex: Mankind Divided

Semmi sem állhat immár Adam Jensen útjába, hogy augusztus végén visszatérjen.

Írta: GeryG

A Square Enix bejelentette, hogy véget ért a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztése, az Eidos Montreal munkatársai letették az egeret és a billentyűzetet, a játék aranylemezre került. Ez a szokásosat jelenti: a játék elérte a véglegesnek szánt (és remélhetőleg minél kevesebb hibát tartalmazó) változatát, így már csak a sokszorosítás és a disztribúció maradt hátra.
A Mankind Divided történet nagyjából két évvel a Human Revolution eseményei után veszi fel a fonalat, amikorra az emberiség két részre szakadt: az implantátumok nélküliekre és a mesterségesen feljavítottakra. Az előző játék történései végül oda vezettek, hogy utóbbiakat kivetette magából a társadalom és lényegében száműzetésben élnek. Mi ismét Adam Jensen felturbózott testébe költözhetünk, akivel ezúttal egy terroristacsoport nyomába kell erednünk, miközben azért az Illuminati ellen is fel kell vennünk a harcot.
A Deus Ex: Mankind Divided jelen állás szerint augusztus 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és most már aligha fognak változtatni ezen a dátumon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Deus Ex: Mankind Divided

Platform:

Fejlesztő: Eidos Montréal

Kiadó: Square Enix

Megjelenés:
2016. augusztus 23. PC, PS4, X1
2016. november 3. Linux
2017. december 12. Mac

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!