Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Elérhető a Galactic Junk League alfa változata

Építs űrhajót űrszemétből, majd lődd szét a többi játékos űrszemét-űrhajóját!

2016.07.24. 22:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékeim szerint már korábban is akadt olyan játék, amelyben az űrszemetet kellett hasznosítanunk, ez volt a Habitat, amely ez év elején érte el végleges formáját. Ám sajnos akármilyen egyedi is volt az alapötlet, a végeredmény nem nyerte el maradéktalanul a játékosok tetszését.
Talán a Pixel Federation stúdiójában készülő Galactic Junk League több sikerrel jár. A játékban az űrben lebegő szemétből kell kiválogatnunk a számunkra hasznosítható dolgokat, majd ezekből megépíteni űrhajónkat. Ehhez részletes szerkesztő áll majd rendelkezésünkre. A fejlesztők ígéretei szerint akármit is aggatunk hajónkra, az valamilyen formában befolyásolni fogja annak tulajdonságait, mint a kezelhetőség, sebesség, tűzerő, vagy védelem. Hogy a kacatokból milyen típusú űrhajót építünk, csak rajtunk múlik: építhetünk gigantikus cirkálót csupa páncélból és lövegtoronyból, vagy épp villámgyors vadászgépet, amelyet szinte lehetetlen eltalálni. Ha elkészültünk álmaink űrhajójával, jöhet az igazi móka, a többi játékos elleni kompetitív küzdelem a világűrben. Minél jobban teljesítünk a csaták során, annál több tapasztalati pontot kapunk, idővel szinteket léphetünk, ezáltal újabb kacatok válnak elérhetővé, vagyis még jobb hajót építhetünk.
A Galactic Junk League jelenleg alfa változatánál jár, de ezt már ki is lehet próbálni. Ehhez csak a hivatalos oldalra kell ellátogatni, ahol egy gyors, ingyenes regisztráció után már tölthetjük is lefelé. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Galactic Junk League

« Előző hír: The Walking Dead: Season 3 képek és infók
Következő hír: Új trailert és pontos dátumot kapott a The Turing Test »