Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

No Man’s Sky trailerduó

A napokban megérkezett a játékot bemutató trailersorozat második és harmadik része is.

2016.07.24. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Hello Games múlt héten indította útjára a No Man’s Sky játékmenetét bemutató trailersorozatot. Ennek első felvonásában a gigantikus játékteret kínáló galaxist mutatták be, a végtelennek tűnő világűr felfedezését és a megannyi különböző bolygót, amelyre leszállhatunk majd. A napokban folytatódott a sorozat, néhány nap leforgása alatt mindjárt két új video is felkerült a játék YouTube-csatornájára.
Az első a harcrendszert mutatja be. Űrhajónkba pattanva más, a miénkhez hasonló űrhajókkal csatázhatunk, de akár hatalmas cirkálókat is megtámadhatunk. De akkor is résen kell majd lennünk, ha valamely bolygó felszínét térképezzük fel, hisz a földön is könnyedén bajba keveredhetünk:

A harmadik video már egy picit békésebb témát boncolgat, méghozzá a kereskedelmet. A rengeteg felfedezésre váró bolygó megannyi nyersanyaggal szolgálhat, ezeket csak gondosan be kell gyűjtenünk. Ugyanez érvényes a világűrre is, ahol a meteorokat is szilánkokra lőhetjük felhasználható anyagokért. Ha rakterünk színültig megtelt, távoli világokba repülhetünk, hogy ott sózzuk el a készleteket, így téve szert pénzre és akár fejlesztésekre. A fejlesztők ígérete szerint minden üzlet egy-egy újabb történetet mesél majd el.

A fejlesztők a napokban még egy hasonló videót fog bemutatni, amely a túléléshez adhat majd néhány hasznos tanácsot. A No Man’s Sky már aranylemezen csücsül és csak a premierre vár. Már nem kell sokat várnia se neki, se nekünk, hiszen augusztus 9-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: No Man's Sky

« Előző hír: Fantasy stratégia lesz az 8-Bit Hordes
Következő hír: The Walking Dead: Season 3 képek és infók »