Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelent az Arma 3 Apex

Új sziget és új hadsereg is érkezett a kiegészítővel.

2016.07.11. 21:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

Megérkezett az Arma 3 kiegészítője, az Apex, amely számos jelentős újítással szolgál a Bohemia Interactive háborús játéka iránt rajongóknak. Egy új sziget, a 100 négyzetkilométeres Tanoa került a játékba, változatos tereppel, esőerdőtől városokig, bányától ipari kikötőig, cukorgyártól vulkánig. A szigeten a helyi bűnözőkből és ex-katonákból álló, Syndikat nevű frakció mellett NATO és CSAT különleges osztagok és a helyi rendfenntartó erők harcolnak egymással. 13 új fegyver, 10 új jármű, valamint egy vadonatúj, 1-4 játékos részére tervezett, hét küldetést tartalmazó kooperatív kampány található még többek közt az Apexben. A megjelenés alkalmából egy új videót is kaptunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Programajánló: hétvégén ismét nyári MondoCon
Következő hír: Valentino Rossi: The Game videoteszt »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 19)

Lacko
Lacko 2016.07.13. 16:59
Igaziból én nem látom a regisztrált emailedet (még moderátorként sem) úgyhogy majd írok forumos privát üzenetben (ezt itt jobb felül a neved alatt tudod elolvasni)

Kipróbáltam idegenekkel.
Az első küldetésbe lehetetlenség volt bejutni. Csak pár nyitott volt, de amikbe sikerült csatlakoznom, azok szétfosott állapotban voltak (kész volt a küldi, csak nem ért véget).
Úgyhogy beadtam a filternek, hogy nyitott legyen, 100 pingnél kevesebb és az apexből bármelyik küldi.
Így már tudtam csatlakozni a 02-es küldihez. Azt még sosem próbáltam SP-ben, minden új volt. Viszonylag normális fickót fogtam ki (kivéve, hogy én őt minid reviveoltam, ő viszont engem soha), szóval végig tudtuk tolni. Időnként bejött 3. és 4. ember, de csak bénáztak és kiléptek.

Az nagyon érződik, hogy baromira nem SP ez a kampány. Még így ketten is nehéz volt.
Az első küldinél amit SP csináltam eszement sokat spawnoltam, mert brutál túlerő volt. Ez azért kicsit csalódás, mivel szerintem az arma a realitásáról híres, nem pedig erről az egyedül harcolok rohadt sok ellenség ellen... :(
Az igazi tényleg a 4 ember lenne és úgy, hogy nem önzőzés megy, hanem tényleg összedolgozás. Engem az se zavar ha én nem is érek el találatot, csak medic vagyok, csak legyen kooperáció, ha már coop a neve.

Viszont azt hiszem megértettem a cseh fiúk szándékát. Ezzel akarják bevonni az SP-ket (mint amilyen én vagyok) a multi világába.
ErikTrak
ErikTrak 2016.07.13. 21:10
Ne feledjük, hogy az Apex Protocolban egy különleges egység, a CTRG kötelékébe tartozol, és nem valami bokorugró nyuszi vagy. A CTRG az előző kampányban Szemétláda Miller vezetésével már megmutatta, hogy sokkal profibbak mint a Task Force Aegis.

A nehézség meg érdekes dolog...fórumokon sokan arra panaszkodnak, hogy túl könnyűek a küldetések. Szerintem ez az Arma egyik nagy problámája, hogy nem tud konzisztens játékélményt nyújtani, elsősorban az AI kiszámíthatatlansága miatt. Erre például az lehet a megoldás ha két kampányt adtak volna ki, egyik kezdőknek másikat pedig profiknak. Persze ez dupla munka és lehet nem térül meg anyagilag.
Lacko
Lacko 2016.07.15. 20:40
Gondolom azoknak konnyu, akiket nem zavar a respawn.
De akinek az extract keystone kuldi konnyu, az csal.
35 ellenseget oltem meg magam ugy, hogy lerultem az harcot. Volt ott még legalabb 90, akik uldoztek, lottek ram.
Ha en ilyen kuldetest csinalok, akkor ugyelek ra, hogy az ellenseg szama x-szer ahanyan jatszanak. Igy egyedul se tul nehez, es csapatban is van kihivas.
ErikTrak
ErikTrak 2016.07.18. 13:31
Elvileg skálázódik az ellenfelek száma (?) ha nem egyedül játszol. Ezt eddig nem vettem észre, pedig ennek lenne értelme. Szóval még lehet simán bug is.

Itt írták:

https://forums.bistudio.com/topic/192300-co-op-campaign-apex-protocol/

•up to 4 players (balanced for different number of players)
Lacko
Lacko 2016.07.18. 16:03
Engem legjobban az Extraction küldi akasztott ki és azt jatszottam egyedül és 4en is. Tök ugyan annyi ellenség volt. Darabra pontosan. Épen ezért coopban pont 4x könnyebb volt. ;)