25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új képeket, előzetest és dátumot kapott a Syberia 3

Bár tavalyra vártuk, csak ez év végén érkezik meg a kalandjáték.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Már 2009-ben hallani lehetett róla, de a Syberia 3 hivatalos bejelentésére csak 2012-ben került sor. Az elmúlt években alig lehetett hallani a Microids stúdiójában lassacskán készülő kalandjátékról, amelynek első két epizódját rengetegen tartják a műfaj kiemelkedő darabjának. Bár tavaly arról érkezett hír, hogy még abban az évben meg fog jelenni a játék, ez végül nem jött össze. Olyannyira nem, hogy ma kiderült, idén is csak az év vége felé számíthatunk a premierre. A készítők egy új előzetes és néhány új kép kíséretében jelentették be, hogy a Syberia 3 idén december 1-én kerül a boltok polcaira. Ekkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik meg Kate Walker kalandja, amelyben a második részből ismerős nomád népnek segít egy ősi tradíció beteljesítésében.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Syberia 3
  • Syberia 3
  • Syberia 3

Syberia 3

Platform:

Fejlesztő: Koalabs Studio

Kiadó: Microids

Megjelenés:
2017. április 20. PC
n/a: Mac, PS4, X1, Switch, iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11510]
Na most szépen lepetéztem. :O :) Örülök, hogy komolyan vették, hogy 10 éve ők voltak a legszebbek, akkor most is minimum ezt várjuk.
Habár a mozgása.... hiába a videóban dumált motion capture, ha ugyan olyan hülyén fut, mint az első két részben. :P
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)