Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hivatalos ADR-97 fegyvercsomag mod az Arma 3-hoz

Az ingyenes moddal együtt megérkezett az 1.58-as patch is.

2016.04.22. 17:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Arma 3 már régóta támogatja a Steam Workshopot, a Bohemia Interactive pedig egy kis extra lelkesítésül egy ingyenes modot adott most ki, egy videóban azt is bemutatva, milyen egyszerű az ilyen kiegészítők használata a játékban. A hivatalos mod egy ADR-97-es fegyvercsomag, az FN P90 által inspirált fegyver különböző variánsaival. Emellett megérkezett a legújabb, 1.58 verziószámú frissítés is a játékhoz, amelynek újdonságairól itt lehet olvasni. Végül pedig árcsökkentést is bejelentettek: az alapjáték mostantól 34,99 euróba kerül, a Helicopters és Marksmen DLC-k ára 9,99 euróra csökkent, a Karts, Helicopters és Marksmen DLC-ket tartalmazó csomag pedig 16,99 euró. A "mindent bele" Arma 3 Apex Edition pedig 59,99 euróért vásárolható meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Újabb képek a The Witcher 3 második kiegészítőjéből.
Következő hír: Mit lehet tudni a PlayStation 4K/Neóról? »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 7)

GustyX
GustyX 2016.04.22. 19:37
Picit pontosítok: a fejlesztők nem patch formájában adták a játékhoz az ingyenes, általuk készített fegyvert, hanem hivatalos modként (amit normál esetben patchben adnak és magától letölti és telepíti a steam). Nekem ez jön le. De ha a fegyver csak egy a sok közül, amit a tizenéves GI Joey készített és a fejlesztők elismerték, akkor nem furcsa az eset.ű

Vonzana a játék, de nincs kedvem a fél életem kalibrálással tölteni. Egyszer sikerült beállítani, de valamiért felülírta a játék, azóta elindítani sincs kedvem.

De egyszer rászánom magam és kérek pár küldetés ajánlatot, bár ha jól tudom az általam preferált különleges erős küldetések nem a te műfajod:D
Lacko
Lacko 2016.04.22. 20:22
Hát mostanában amúgy semmilyen plusz tartalmat nem adnak ingyen. Új fegyverek csak a Marksman DLC-vel érkeztek. Szóval szerintem itt nem az volt a cél a P90-nel, hogy ez egy ingyenes fegyó (elég vérszegény is volna egy szál nyomorult fegyvert kiadni). Szóval szerintem csak demózták a modokat azoknak, akik még nem használtak ilyet vagy akik eddig nem mertek ilyet használni. Bár ez is fura, mert kétlem, hogy van ilyen ember - én nem szeretem a modokat (de csak mert folyton összeakadnak egymással) és még én is használok ilyet, meg tudom hogyan kell. Szóval abban tök igazad van, hogy teljesen hülyeség az egész pont most.

Rohadtul megértem, hogy pepecselős a settings. Kb egy külön tudomány. Pl közeped videokártyával is lehet sok mindent ultrára húzni és a legjobb videokártyával sem lehet közepesnél erősebbre húzni bizonyos más opciókban. Ezt kisakkozni nem egyszerű és sok-sok olvasást igényel.
Engem sajnos még akkor régen beszippantott. És bár sok dolog nem tetszik, azóta sem ereszt.

Most épp egy Arma2-es kampányomat portolom át Arma3-ba (természetesen modok segítségével ;) )

Alapvetően tényleg a nagy csatákat szeretem, de természetesen én sem vetem meg a spec opokat. Pl a Ghost Recon hangulatúak tökre tetszenek.
Krieger
Krieger 2016.04.22. 21:38
Egy rendes 2. vh-s mod már nagyon hiányzik.
Lacko
Lacko 2016.04.23. 09:52
Az nekem is.

De azt tudod, hogy van az a ruszki arma2-motoros cucc, es azt be lehet berhalni arma3 alá. Sokan jatszanak vele igy.
Csak en nem vagyok elég bátor a berheléshez.

De egy i44 portot szivesen vennék...
mark1993
mark1993 2016.04.28. 00:27
Az ArmA 3-ba levő "valós" lőfegyvereket és járműveket miért nevezik máshogy, mint a valóságban ? Régebben gond nélkül nevezték az AH-1Z-t AH-1Z-nek, most viszont a RAH-66-osból AH-99 Blackfoot vagy a Leopard 2 Revolution-ből MBT-52 Kuma lettek.