Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Friday the 13th: The Game - szavazz Jasonre!

Rajtunk múlik, hogy a gyilkos melyik filmbéli alakja kerül a játékba.

2016.02.28. 19:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan halad a Friday the 13th: The Game fejlesztése, amelybe most egy picit mi is beleszólhatunk. Jason Voorhees a sorozat első részét leszámítva az összes epizódban halomra kaszabolta a mit sem sejtő fiatalokat, de minden részben egy picit másképp nézett ki, más fegyvereket használt. A második filmben – amelyben először tűnt fel – például még nem is viselte kultikus hokimaszkját, mindössze egy zsák takarta eltorzult arcát. A maszkot csak a harmadik filmben találta, hogy onnantól eggyé váljon a Péntek 13 élménnyel.
A projekt először a Kickstarteren alapozta meg a költségvetését, majd a további adományokat a Backerkit oldalán várja. Itt az eredeti csaknem 824 000 dollárhoz eddig közel 65 000 gyűlt össze, ezzel pedig elértek egy újabb célkitűzést. Ennek értelmében az eredetileg tervezett Jason karaktereken túl három újabb kerülhet a játékba és mi magunk dönthetjük el, hogy melyik legyen az. Ezt bocsátották szavazásra a játék hivatalos oldalán, ahol a következő filmek közül választhatunk:

A második, harmadik és hetedik rész gyilkosa azért nincs a listán, mert ők egyébként is szerepelni fognak, míg a Freddy vs. Jason licencproblémák miatt maradt ki. Szavazatunkat március 11-ig adhatjuk le.
A szavazás mellett egy új video is napvilágot látott, amelyben néhány gyilkosság felvételét nézhetjük meg a szokásos mo-cap stúdióban. Rajongóknak mindenképp ajánlott! Jason hozni fogja a formáját, az biztos… A Friday the 13th: The Game a tervek szerint idén októberben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Friday the 13th

« Előző hír: Teljesen újraírták az Uncharted 4: A Thief’s End sztoriját
Következő hír: Far Cry Primal »