Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Új előzetes érkezett, amelyben bemutatják, miként használjuk fegyverként homokfutóinkat.

2016.01.15. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő két évvel a premierje után sem fordul el játékától a Bohemia Interactive, a stúdió a minap fel is vázolta, milyen terveik vannak erre az évre az Arma 3-at illetően. A sort februárban az Eden frissítés nyitja, amelyben az Eden 3D Editor, a játék szerkesztője debütál majd. Ennek segítségével a játékosok aprólékosan megalkothatják saját küldetéseiket, szerkeszthetik a tereptárgyakat, útvonalakat tervezhetnek, célkitűzéseket határozhatnak meg – mindezt a játék 3D-s világában. Az ígéretek szerint összehasonlíthatatlanul jobb szerkesztőt kapunk, mint amit a szériától eddig megszokhattunk. Emellett új szerverböngésző is érkezik, amellyel sokkal gyorsabban megtalálhatjuk a nekünk szimpatikus többjátékos szervereket.
Az Eden után a következő nagy lépés a tavalyi E3-on leleplezett Apex kiegészítő lesz, ebben debütál a 100 km2-es Tanoa sziget. Itt új kooperatív küldetéseket teljesíthetünk, új járműveket és fegyvereket próbálhatunk ki. Még ennek megjelenése előtt érkezni fog egy ingyenes frissítés, amely elsősorban grafikai fejlesztésekkel készíti elő a terepet a kiegészítőnek.
Végül a tavaly évvége felé megjelent Arma Units közösségi szolgáltatást is szeretnék tovább bővíteni és fejleszteni, új funkciókkal kiegészíteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Év játéka 2015. szavazás
Következő hír: PC-n tér vissza Steve Jackson egyik legnagyobb sikere »