Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Konzolokra is elkészül a Vector 36

PC-n egyelőre csak korai változatában érhető el a marsi versenyjáték, amely a héten új frissítést kapott.

2015.12.16. 18:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, a Mars egyre jobban felkelti a videojáték-fejlesztők érdeklődését is, ugyanis az utóbbi időben egyre szaporodnak a vörös bolygón játszódó alkotások. Ilyen a Vector 36 is, amely a versenyjátékok táborát erősíti, azon belül is a VR-támogatással rendelkező alkotásokét. A futurisztikus száguldozás kulcsa ezúttal a tervezésben rejlik, ugyanis járgányunkat saját magunknak kell megterveznünk és megépítenünk. A siker záloga, hogy megtaláljuk az ideális egyensúlyt a jármű képességei és a saját versenyzési stílusunk között.
A Red River Studio alkotásának korai változata október óta érhető el a Steamen és a napokban új frissítést kapott. Ebben megújult a garázs, sokat javítottak a környezet és a járgányok megjelenésén, de dolgoztak azok irányításán és fizikán alapuló viselkedésén is. A törésmodell is frissült, valamint átalakították a pilótafülkék megjelenését is. Utóbbival kapcsolatban fontos újítás a teljes körű VR-támogatás. Ezeken túl a játékosok visszajelzéseire is odafigyeltek és azok mentén is történtek változtatások. Mindezekről a Steamen olvashattok bővebben.
Az új frissítéssel együtt a fejlesztők azt is bejelentették, hogy a jelenleg csak PC-re elérhető játék jövő év vége felé PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Előbbin támogatni fogja a PlayStation VR-t is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Ismét frissült a War Thunder
Következő hír: PlayStation Store - heti megjelenések - 2015. 51. hét »