Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Sandler-Nicholson: a nyerő páros

2003.04.17. 22:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler-nél és Jack Nicholson-nál különbözőbb színészeket nehezen lehetne találni. De talán épp ezért történhetett, hogy első közös filmjük – úgy látszik – mindennél jobb, amit külön-külön készítettek. A Ki nevel a végén? (Anger Management, hazai bemutató: június 12.) című vígjáték premierje után nemcsak azonnal a mozis toplista első helyére került, hanem az év eddigi legnagyobb sikerét is produkálta. 44.5 millió dollárért váltottak rá jegyet: és ez több, mint a toplista következő kilenc helyén álló filmek bevételének összege, és több, mint két főszereplője eddigi bármelyik filmjének első heti eredménye.
A vígjátékban Adam Sandler a világ legártatlanabb emberét játssza, akit sorozatos félreértések után a bíróság egy dühkontroll-terápiára kötelez. A terápiát Jack Nicholson pszichológus vezeti, aki saját maga sokkal inkább rászorulna a kezelésre.
A filmet a gyártó stúdió eredetileg a szupersikerek szokásos idején, júniusban tervezte bemutatni, de aztán a tesztvetítések lelkes visszhangján felbátorodva, a kockázatosabb tavaszi premier mellett döntöttek. És igazuk volt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

« Előző hír: Galactic Civilizations patch
Következő hír: Mátrix – érdemes végignézni »