Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Először mozgásban a Friday the 13th: The Game

A képsorokat csak erős idegzetű rajongóknak ajánljuk...

2015.11.17. 16:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sikerrel zárult végül a Friday the 13th: The Game Kickstarter kampánya, ahol végül 823 000 dollárt dobtak össze a rajongók. Ebből már elkészülhet a játék, amely a napokban először mutatta meg magát a nagyérdeműnek… bár ne tette volna.
Az alábbi videót tényleg csak erős idegzetű rajongóknak merem ajánlani, ugyanis az egy nagyon (vagyis remélhetőleg NAGYON) korai, pre-alfa változatból származik. Sok következtetést nem is lehet és nem is szabad levonni belőle. Ezt maguk a fejlesztők is kiemelték: a videóban nagyjából semmi sincs (sem modellek, sem hangok, sem animációk stb.), ami a végleges játékban szerepelni fog, hiszen ezt csak arra használják, hogy a játékmenet alapjait teszteljék. A videón egy női szereplőt láthatunk, aki mást sem csinál, mint futkos fel-alá az éjszakában, amiből többnyire semmit sem látunk a sötét miatt. Néha fel-felbukkan Jason is, de akciót ne is várjunk tőle.
Ennél azért sokkal többre lesz szükség, mert ez a video jelenleg legfeljebb arra jó, hogy kétségek közé taszítsa a rajongókat, kiváltképp azokat, akik esetleg pénzt is adományoztak a stúdiónak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Friday the 13th

« Előző hír: Mellékágakat kap a Fast & Furious széria
Következő hír: Lesz élet az Uncharted 4: A Thief’s End után is »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

stero
stero 2015.11.18. 07:33
Ezt tényleg mi a francért kell megosztani? Haszna nincs a projectre nézve viszont a gyorsan beletekergető megtekintőt elbizonytalanítja (végignézni az egészet beletekerés nélkül értelmetlen hiszen semmit nem tartalmaz a videó). Grat, nagy ötlet volt -.-'
razak
razak 2015.11.18. 10:54
Ilyen felvezető után rosszabbra számítottam. Végignéztem. :D Gondolom ez valamiféle multi akar lenni. Az egyik játékos menekül és ha jól vettem ki három alkatrészt kellene összegyűjteni(vagy ennyi maradt mikor bekapcsolódtunk a történésekbe), hogy elhúzhasson egy autóval, miközben a másik játékos Jason bőrébe bújva üldözi és végül elkapja.
VodevilX
VodevilX 2016.06.18. 16:24
Az E3as gameplay-t elnézve arra jutottam, hogy erre tuti befizetek. Őszintén szólva nem tudom elképzelni hol a helye a piacon egy ilyen aszimmetrikus (horror) multi játéknak, de azért remélem nem lesz olyan halva született mint a szánalmas nagy AAA játék: Evolve, mert arra kb tényleg instant rá volt írva, hogy bukta (bár arra rájátszott a millió különböző preorder változat meg dlc meg minden szar...)

Mondjuk a héten megjelent Dead by daylight jó előfutár lehet, egyelőre 12k aktív játékos steamen, pedig lerí róla, hogy nagyon jó az alapkoncepció, de egyértelműen nincs még tökélyre fejlesztve.

De ha jó lesz, akkor nyilván kialakul köré egy kisebb de stabil community, és jó móka lehet majd!