25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Assassin's Creed Syndicate pontszámok

Vajon a Unity buktája után visszaállítja-e a sorozat renoméját az új epizód?

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Hivatalosan holnap jelenik meg a Ubisoft legnépszerűbb és talán legsikeresebb sorozatának legújabb (ha csak a fő szériát nézzük, akkor szám szerint már kilencedik) része, az Assassin’s Creed Syndicate. A sorozat tavaly érte el mélypontját, ugyanis a Unity ezer sebből vérzett és egyébként sem mutatott fel túl sok újítást. Éppen ezért is nagyon fontos kérdés, hogy a Syndicate miként szerepel majd, mennyire sikerül kiköszörülnie az előd által okozott csorbát. Nos, az első értékelések már meg is érkeztek, ezek alapján pedig… de mostanra már úgyis mindenki a pontszámokat nézegeti.

A pontszámok alapján tehát úgy tűnik, ezúttal rendben van a játék, de már akadnak olyan kritikusok, akik ki merik jelenteni: a sorozatra nincs jó hatással az évenkénti kötelező megjelenés. Az értékelések zöme azért pozitívan vélekedik Jacob és Evie Frye viktoriánus Londonban játszódó kalandjáról, szóval lehet ok az örömre. A végső minősítést úgyis a játékosok mondják ki.
Az Assassin’s Creed Syndicate holnap jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig november 19-én.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Syndicate

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Quebec

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2015. október 23. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lilithn
Lilithn [13]
Majd talán jövőre, félárért, ha nagyon unatkozom és nagyon nincs más :P
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)