25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Uncharted 4 egy korszak vége lesz

Már lassan tíz éve foglalkoznak a sorozattal, amely komoly fordulóponthoz érkezik jövő márciusban.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Már a cím is sokat sejtet, de a fejlesztők sem rejtik véka alá, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End bizony Nathan Drake utolsó kalandja lesz – legalábbis az eddig ismert formában. Persze azt ne várja a Naughty Dogtól senki, hogy a premier előtt bármit is elárulnának a negyedik rész történetéről, főleg nem arról, hogy miben is rejlik „egy korszak vége” – ahogy azt a stúdió háza táján emlegetik. Erről Neil Druckmann is szót ejtett az Official PlayStation Magazine-nak adott interjújában.
„Egyre jobban és jobban érezzük, hogy ez bizony egy korszak vége lesz a stúdió számára. Immáron közel tíz éve foglalkozunk ezzel a sorozattal egészen a kezdetektől a jelenlegi pontig. Szerencsére nem nagyon van időnk ezzel az érzéssel foglalkozni, mivel nagyon elfoglaltak vagyunk, de azért néha-néha… értitek?”
Az Uncharted 4 tehát az egész stúdió számára egy korszak végét jelenti, ebből a kijelentésből pedig arra is lehet következtetni, hogy a jövőben tényleg nem készül több Uncharted játék. Hogy mennyire komolyan gondolják ezt a lezárást, azt az is jól mutatja, hogy a játékot eredetileg még idén be akarták mutatni, ám épp a befejezése miatt döntöttek a jövő márciusra halasztás mellett. Az Uncharted 4: A Thief’s Enddel tehát végleg búcsút inthetünk Nathan Drake-nek és talán barátainak is. Ahogy arról a csapat már korábban is beszélt, nehéz lenne nélkülük elképzelni egy Uncharted játékot, de hát ki tudja, mit hoz a jövő...?

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

nyomi
nyomi [7249]
rendesen megy a hype, hogy az is megvegye, aki még az első 3 résszel se játszott :D annyiszor láttuk már, hogy a pénz elég nagy úr, nem lesz ez most másképp sem. az aranytojást tojó tyúkot senki sem vágja le önszántából
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)