Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Két frissítés készíti elő a második negyedévben érkező új kiegészítőt.

2015.10.15. 08:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két éve jelent meg a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az Arma 3, amely máig kétmilliós példányszámban kelt el. A fejlesztők az elmúlt két évben is folyamatosan javították és bővítették a játékot, e munkájukat pedig a következő évben sem hagyják abba. Jay Crowe, a stúdió kreatív feje egy új blogbejegyzésben gyűjtötte össze, mi mindent terveznek 2016-ra.
Először is két ingyenes frissítésre számíthatunk, amelyek elsődleges célja, hogy előkészítsék a terepet a játék következő kiegészítőjének. Az első frissítés a Nexus nevet kapta és még idén novemberben meg fog jelenni. Ez rengeteg kisebb-nagyobb változtatást hoz az alapvető játékmenetbe, valamint a többjátékos módba. A második frissítés, az Eden valamikor 2016 elején fog megérkezni, ebben fog hivatalosan debütálni a nemrégiben bemutatott Eden Editor.
E két frissítés tehát az új Arma 3 Apex kiegészítőnek csinál helyet, amely a tervek szerint 2016 második negyedévében jelenhet meg. Ebben debütál Tanoa 100 km2-es trópusi szigete új kooperatív küldetésekkel, új járművekkel, fegyverekkel és karakterekkel. A kiegészítő egyik fő témája a közeljövő harcászata lesz, vagyis olyan új járművekre is számíthatunk, mint a sci-fikből ismert VTOL repülő, emellett a játékmenetben is lesznek fontos változások.
Mindezekről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Így készült a Guitar Hero Live trailere
Következő hír: Mushroom 11 »