Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Styx: Shards of Darkness bejelentés

Folytatódik a goblin orvgyilkos története.

2015.10.14. 21:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először a 2012-es Of Orcs and Men című fantasy akció-szerepjátékban találkozhattunk Styxszel, a goblin orgyilkossal. Ennek a játéknak az előzményeit mesélte el a 2014-ben megjelent Styx: Master of Shadows, amely már kifejezetten Styx történetére koncentrált. Bár a játék legfeljebb erős közepes értékeléseket kapott, a Focus Home Interactive érdemesnek találta egy folytatás elkészítésére, ezért bejelentették, hogy készül a Styx: Shards of Darkness.
A fejlesztést ismét a Cyanide csapatára bízták, ám ezúttal sokkal komolyabb költségvetés áll a stúdió rendelkezésére, ezért sokkal nagyobb és összetettebb játékot készíthetnek. A grafikáért immáron az Unreal Engine 4 felel majd, amely az első kép tanúsága szerint egy sokkal részletesebb főhőst mindenképpen jelenteni fog. A történet Akenash tornya után (itt játszódott ugyebár az előző játék) a sötét elfek városába, Körangarba repíti a játékosokat. Hogy Styx pontosan mit is keres itt, azt még nem tudni, de semmiképp nem jó jel számára, hogy az elfek összeszűrték a levet a törpökkel, akik legalább annyira utálják a goblinokat, mint az elfek. A játékmenet most is a lopakodásra épül, de teljesen más ellenségek, új képességek és mozdulatok várnak ránk.
A Styx: Shards of Darkness fejlesztése már fél éve tart, a premierre valamikor jövőre kerülhet sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Styx: Shards of Darkness

« Előző hír: Elrajtolt a Friday the 13th: The Game Kickstarter kampánya
Következő hír: A rajongók nem vágynak az Uncharted mozira? »