Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Adam Sandler és barátai

2003.04.13. 11:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler ártatlan kisembereket szeret játszani, pedig igazi nagymenő: Amerika egyik legnépszerűbb komikusa egyben sikeres producer is, egy filmvállalat igazgatója.
– A régi tévéműsorából szinte mindenkit filmhez segített már – mondta egy munkatársa. – Úgy tűnik, hogy mindenkinek, aki annak idején egy jó szót szólt hozzá, most egy filmmel mond köszönetet.
Sandler cége egyébként is különös hely: szinte csak régi barátai dolgoznak nála. Látványtervezőtől a vágóig, zeneszerzőtől a főszereplőkig mindenki haverja: van, akit a gimnáziumból ismer, van, akit fiatalkori tévéműsorából, a Saturday Night Live-ból. Még akkor is érdemes Sandler barátjának lenni, ha az ember nem szakmabeli: őket ugyanis gyakran kéri meg, hogy vállaljanak apróbb szerepeket a filmjeiben: még a menyasszonya is statisztál nála.
- Ezért kértem meg Jack Nicholson-t, hogy legyen a partnerem a Ki nevel a végén?-ben (Anger Management, hazai bemutató: június 12.). Úgy éreztem, ráfér már az öregre, hogy legyen egy jó filmje – nyilatkozta Sandler, aki máskor sokkal tiszteletteljesebb hangon beszél filmbeli társáról, aki sokak szerint sokkal inkább főszereplője a filmnek, mint Sandler. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

« Előző hír: Cannes is beépül a rendszerbe
Következő hír: Mozi Top 10 - Budapest - 2003. április 3-9. »