Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

E bajnokságokban rúghatjuk a bőrt a FIFA 16-ban

A részletes lista mellett érkezett egy TV-reklám is.

2015.09.18. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Pro Evolution Soccer 2016 már megjelent, most a FIFA 16-on a sor. Az EA Sports üdvöskéje remek alapokon nyugszik, inkább csak az a kérdés, hogy miben és mennyire sikerül ismét újítania a fejlesztőknek. Tartalom terén általában mindig verik a konkurenst, hiszen a licencelt csapatok és bajnokságok száma rendre jóval magasabb. A minap közzé is tették, hogy idén mely bajnokságokban vitézkedhetünk majd a monitorok és TV-k előtt:

A bajnokságok listája nem elég részletes? Semmi gond, a játék hivatalos oldalán az összes ligát csapatokra lebontva is megtaláljátok. Végül álljon itt a FIFA 16 legújabb TV-reklámja, ami valami egészen elvetemült. Az elején még csak a szokásos „Messiék megmutatják, hogyan is kell ezt csinálni” jelleggel indul, ám idővel az egész átcsap „a foci igazi művészet” stílusba. Nem mellesleg két meglepetésvendég, Kobe Bryant és Pele is tiszteletét teszi a videóban.

A FIFA 16 szeptember 24-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra. És remélhetőleg a végleges kiadásból kimaradnak az efféle bakik… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: FIFA 16

« Előző hír: A Total War: Warhammer Dwarf kampányából
Következő hír: Decemberben tartják az Uncharted 4: A Thief’s End bétáját »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Sityi
Sityi 2015.09.18. 15:56
Agyam eldobom... A szaúdi liga benne van, bezzeg a mienk. És még a magyar válogatottban is csak a nevek lesznek igaziak, a mez és a pofák már nem feltétlenül.
PrOHax
PrOHax 2015.09.19. 03:47
A mostani Fifa-ban nem tudom, viszont a régebbiekben voltak olyan csapatok is amik nem szerepeltek egy adott ligában, hanem egy ilyen " Rest of the World"-be voltak talán besorolva (pl. pár brazil vagy argentin csapat). Szóval már azzal is kiegyeznék ha nem is a fullos magyar ligát, hanem csak 1-2 csapatot beraknának az éppen aktuális szezonból, pl. Fradi, Vidi vagy Debrecen.

Amúgy a Szaudi ligáról annyit fűznék csak hozzá, hogy volt egy szavazás a rajongók által, hogy melyik bajnokságot szeretnék még látni a fifa-ban és lehetett szavazni a magyarra is és a legtöbbet kapott szavazat ligája bekerült. Lehet, hogy ez a Fifa 15-nél volt nem emlékszem pontosan, de ezzel tudnám összefüggésbe hozni azt a tényt, hogy bekerült a szaudi liga is.