Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Deus Ex: Mankind Divided

A PlayStation blogon leplezték le a pontos dátumot.

2015.09.01. 22:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Uncharted 4: A Thief’s End után újabb jövőre várt játék kapta meg pontos megjelenési dátumát. Az Eidos Montreal stúdiójában készülő Deus Ex: Mankind Divided a 2011-es Human Revolution folytatása lesz, vagyis ismét Adam Jensen augmentációkkal telerámolt bőrébe bújhatunk bele. A különleges emberi kiegészítőknek megvan a maga előnye és hátránya. Előnye, hogy hihetetlen emberfeletti képességek egész tárházát nyitják meg a használóik előtt, hátránya pedig, hogy a társadalom egyszerűen kitaszítja magából az efféle augmentációkkal élőket.
A Deus Ex: Mankind Divided már a címével is erre a társadalmi megosztottságra utal, vagyis jó eséllyel a történet is ezt a témát fogja komolyabban boncolgatni – némi lövöldözés és lopakodás társaságában persze. És, hogy mindezt mikor? Nos, a legújabb PlayStation blog bejegyzés szerint 2016. február 23-án kezdődik az új kaland PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.
A blogon az előrendelési lehetőségekről és a gyűjtői kiadásról is szó esik. A szokásos „rendeld elő a játékos és kapsz XY extra tartalmat” megoldás helyett egy sokkal érdekesebbet választottak a készítők. Az öt szakaszból álló előrendelői folyamat már elrajtolt, így annak első szakasza minden előrendelőnek elérhető. Ez három játékon belüli extra tartalmat kínál, amelyek közül mindenki választhat egyet. Ha elég előrendelés gyűlik össze, feloldódik a második szakasz, ami szintén több választható tartalommal bír és így tovább. Ez a rendszer nem csak arra ösztönzi a játékosokat, hogy minél többen szavazzák meg előre a bizalmat, hanem azt is lehetővé teszi, hogy mindenki saját magának állítsa össze, milyen extra tartalmakat szeretne.
Telhetetlen vagy és minden extrát szeretnél bezsákolni? Semmi gond, vedd meg a gyűjtői kiadást! Ebben minden digitális tartalom megtalálható, mellettük pedig olyan további extrákra is számíthattok, mint a 48 oldalas művészi album, egy 23 cm-es Adam Jensen figura, és egy limitált kiadású fémtok.
A játékot a hivatalos oldalon tudjátok előrendelni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deus Ex: Mankind Divided

« Előző hír: Pályán a Blood Bowl II törpjei
Következő hír: Resident Evil: Revelations 2 (PS Vita) »