Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hivatalos – jön a Zombi

A 2012-es Wii U nyitócím feldolgozása épp csak Wii U-ra nem fog megjelenni.

2015.07.31. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft júniusban már megszellőztette, hogy szeretnék leporolni a 2012-ben kizárólag Wii U-ra megjelent ZombiU-t. A játék nem sikerült rosszul, de nem lett kimondottan sikeres sem, ennek ellenére a francia kiadó lát még elég fantáziát benne (és a zombikban), hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészítse a játék átdolgozott kiadását. Ez mára hivatalossá is vált, jön a Zombi.
Bár túl sok részletet nem árultak el, az alábbi trailerből képet kaphatunk pár dologról. A történet tehát London elesése után játszódik, mi pedig egy leszünk a maréknyi túlélő közül, akik próbálnak épségben kijutni a városból. A játékmenet a szokásos elemekre épül, vagyis többnyire a kezünk ügyébe kerülő tárgyakkal védhetjük meg magunkat, várhatóan lőfegyverből nem sokat fogunk találni – zombiból annál többet. Azok ugyanis mindenfelé grasszálnak majd az utcákon és az épületekben, így sehol sem leszünk biztonságban. Sajnos a videóból az is kiderül, hogy a fejlesztők nem sokat fognak csiszolni a grafikán, amely így nem nevezhető túl szépnek. Sebaj, ha a hangulat és a játékmenet elviszik a hátukon a játékot, akkor ez lesz a legkisebb gond.
A Zombi tehát PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni (Wii U-ra felesleges is lenne), méghozzá augusztus 18-án. (érdekesség, hogy a Ubisoft a Zombi címet már nem először használja, hiszen a kiadó első játéka is ezt a címet viselte még 1986-ban) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Zombi

« Előző hír: Megérkezett az Angry Birds 2
Következő hír: Készül a Worms WMD »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

LordMatteo
LordMatteo 2015.07.31. 12:48
Mindig elgondolkozom a zombis játékoknál, hogy baszki, ezt profi marketingesek, pr-sok is csinálják.

Leül a cég vezetősége, és vagy jön a piaci viszonyokkal közel sem napi kapcsolatban lévő vezető, és azt mondta, hogy na, zombis játékot csináljunk gyerekek, és ha tetszik, ha nem kénytelenek megcsinálni a száztizenötödik zombis játékot.

Vagy jön a piacszakértő marketinges vezető, és leteszi az asztalra, miszerint ez megy gyerekek, ezt kell csinálni, mert ez jó! És a programozók meg húzzák a szájukat hogy de baszki, ebben már semmi újat nem lehet mutatni, unalmas... de meg kell csinálni, mert hát ezt mérték a piacon.

A szomorú pedig hogy igazából mindegy, melyik - kétségkívül káros - modell miatt készül még mindig a zombiőrület hatására a játékok hada, a sok majom megkajálja amit elé tesznek, megveszik azt a bizonyos száztizenötödik zombis játékot is. Pénzt költ rá, ezzel biztatva a készítőket: mééég, méég...braiiins, braiiins.
VodevilX
VodevilX 2015.07.31. 13:33
Anno a WW2 ment, ma viszont biztos sokan látnának szívesen egy új, MOHAA szintű WW2 fps-t, kornak megfelelő látvánnyal.
A zombik jók, velük bármit fel lehet dobni. Biztos vagyok benne, hogy a source2-es L4D3 hatalmas bomba siker lesz, ha egyszer lesz belőle valami! Közben még sem kötelező keresni ezeket, én is hiába bírom a témát, nem sokkal játszottam, mégsem zavar cseppet sem, hogy mindenhol zombik vannak SPOILER
épp ez a lényegük, sokan vannak, és akármilyen lassúak is, előbb-utóbb elnyomnak, senki sem menekül :D