25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

SMITE Xbox One zárt béta

PC-re már egy éve elérhető a MOBA, konzolra valamikor idén érkezik.

Írta: GeryG

A Hi-Rez Studios bejelentette, hogy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a SMITE Xbox One-ra szánt változatának fejlesztése. A MOBA PC-re tavaly tavasszal jelent meg, ám a konzolos változatra még várni kell. A munka viszont remekül halad, így elrajtolhatott a konzolos zárt béta. Ezen bárki részt vehet, aki befizet a támogatói csomagra. Ezért cserébe a garantált béta részvételen túl az összes istent (az aktuálisakat és a később érkezőket is), 400 gyöngyöt és két exkluzív skint is kapnak. A támogatói csomag csak a játék premierjéig lesz elérhető. A fejlesztők gondolnak az aktív PC-s játékosokra is, akiknek lehetőségük van egyszer összevonni PC-s és Xbox One profiljukat, így az eddigi eredményeiket átmenthetik konzolra is.
A SMITE konzolos változata egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megérkezik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

SMITE

Platform:

Fejlesztő: Hi-Rez Studios

Kiadó: Hi-Rez Studios

Megjelenés:
2014. március 25. PC
n/a: Mac, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!