Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Bejelentették a Deus Ex: Mankind Dividedet

Kedvcsináló trailert is kaptunk a 2011-es játék folytatásához.

2015.04.09. 08:52 | szerző: Dino | kategória: Játék

2029. Két évvel járunk a Human Revolution eseményei és az "Aug incidens" után, amelyben milliók váltak az augmentációkkal rendelkezők áldozatává. A történések megosztották a társadalmat, óriási szakadék keletkezett az augmentációval és az azok nélkül élők között - az előbbiek a társadalom kitaszítottjaivá váltak. Ezt kihasználva próbálnak különböző csoportosulások hatalomra jutni, céljaikhoz változtatva a közvélekedést a testbővítésekről és elrejtve, hogy mi is történt valójában. Az Eidos Montreal új játékában, a Deus Ex: Mankind Dividedben Adam Jensen sztorija folytatódik. Főhősünk új augmentációkat kap, így még több lehetőségünk lesz ellenfeleinkkel szembeszállni. Megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, annyit azonban igen, hogy a 2011-es, nagysikerű Deus Ex folytatása PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deus Ex: Mankind Divided

« Előző hír: Megjelent az Arma 3 Marksmen DLC
Következő hír: Steamen a Nevermind korai változata »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

ivanova36
ivanova36 2015.04.09. 09:31
Látványos, annyi biztos, más kérdés hogy a számomra etalon Deus Ex 1-hez képest még mindig nem ért fel ez az új deus ex "sorozat".
A HR is jó volt a maga nemében még ha a harcrendszere borzalmasra is sikerült, de meg sem közelítette az első részt.
És ahogy a videó is bemutatja itt is inkább a harcra helyezik a hangsúlyt, és nem az alternatív megoldásokra. Persze azokból nyilván nehéz lenne látványos trailert csinálni, de nem lett volna lehetetlen. Elég ha csak a Ghost in the Shell egy-két jelenetét vesszük alapul amelyekben ellenfél hackelésével kerül fölénybe.
Ezektől függetlenül meglátjuk mit hoztak össze ez alatt az 5 év alatt a készítők.
Artemius '89
Artemius '89 2015.04.09. 13:46
Szeritnem a Human Revolution a maga nemében tökéletestesre sikerült. Én is játszottam az első részt és nem helyezném őket egy pályára. Más kor, más szempontok, nem lehet őket összehasonlítani. A Human Revolution kiváló játékélményt nyújtott, remek, izgalmas történetet és tényleg képes volt a monitorhoz ragasztani. A Mankind Divided trailrétől pedig libabőrös lettem, nagyon várom. Hiszek a Squeare Enixben, mivel jelenleg őket, a Bethesda-t és a Telltale Games-t tartom annak a három kiadónak, akikben még sosem kellett csalódnom :)
Aryx
Aryx 2015.04.09. 19:03
Háhá, pont múlt héten kezdtem el nekifutni újból, és nem tudom, nekem sosem volt a HR "harcra kihegyezett" játék. Anno csak akkor gyilkolásztam, ha muszájnak éreztem, most próbálom kivinni emberölés nélkül. Eddig egész jó :), sokkal jobb feeling észrevétlenül sunnyogni, mint lövöldözni. Nem tudom, ez a folytatás milyen lesz, fogok-e vele játszani, de nagyon szívesen látnék egy olyan Deus Ex-t, ahol végre nem statikus a környezet, nem csak úgy oda vannak rakva vigyázzállásban az emberkék, hanem tényleg zajlana körülöttünk az élet, sietnének a dolgukra, munkába, munkából, a sötét utcán váratlanul lelejmolnának, autóforgalom, reggel 7-kor kukásautó stb. stb. stb. Ja és a bossfightokat is mellőzhetnék, de azt úgysem... nem baj, legalább a trailer fasza. :)
VodevilX
VodevilX 2015.04.10. 20:31
Bár én nem játszottam az elsővel, de az új az piszok jó volt szerintem is!
Viszont mivel az talán hasonló picit a System Shock 2-höz, így egy picit mégis tudok viszonyítani.
SS2 az eszméletlen jó játék, még ma is (már legalább 10 éves volt, mikor először találkoztam vele, de az egyik legnagyobb játékélményem volt még akkor is!) Viszont ha szellemi utódokat nézzük, szerintem a Deus Ex sokkal, de sokkal jobban vitte tovább ezt az fps/rpg/egyéb egyveleget, mint a Bioshock. A Deus Ex-ben is megvolt az a hangulat, viszont mellé a játékmenet is remek volt, a Bioshock viszont hangulatban erős, de játékmenetre szerintem egyáltalán nem volt erős vagy izgalmas, legalábbis gyorsan unalmassá vált. És én pl abszolút stealth megközelítéssel vittem végig a HR-t, ami nagyon jól működött! Nem véletlen vártam utána annyira az új Thief-et, az már más kérdés, hogy az picit csalódás volt, egyrészt pont a Deus Ex miatt, másrészt magához a Thief sorozathoz képest.
Lehet, hogy nagy klasszikusok az említett régi játékok, de tagadhatatlan, hogy a mai eszméletlen látványos lehetőségek, minimum megdupláznák azt az élményt! Ez most van, ennek örülök, de az igazi álmom, hogy egy szép napon elkészüljön egy Deus Ex jellegű System Shock 3!
VodevilX
VodevilX 2015.04.10. 20:40
Ez mondjuk tényleg nagyon jó lenne! Most megint "nextgen" van, és már az Oblivionban láttuk ezer éve, hogy ez megoldható valamilyen szinten. Sőt azóta is biztos akad rá 1-2 példa, legközelebb talán pont a Witcher 3 lesz, amit már promóztak is ezzel! Aztán jön a Dx12 support ami sokkal jobb viszont jelent a procival, most tényleg talán ez lenne a következő lépés általában a játékoknak, még inkább élő világokat megteremteni, látványban, szerintem mivel hatalmas a szakadék már most a konzolok és egy komoly PC közt, nem lesz olyan hatalmas fejlődés, inkább csak fokozatos. Másrészt viszont pont ez a szakadék lehet az akadály is, hisz proci teljesítményben nagyon csúnyán el vannak a konzolok.