Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Dawn Engine-re épül az új Deus Ex játék

Az Eidos leleplezte legújabb grafikus motorját, amely valójában az IO Interactive Glacier 2-esének alaposan felturbózott változata.

2014.12.05. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Milliók várják a Deus Ex széria következő részét, ám eddig nem kényeztették el őket a fejlesztők. Szinte semmit sem lehet tudni a következő epizódról azon kívül, hogy egyáltalán készül. A minap viszont egy picit felkavarodott az állóvíz, ugyanis az Eidos Montreal bemutatta a készülő játék alatt teljesítő grafikus motort, a Dawn Engine-t. Ez valójában az IO Interactive által készített Glacier 2 (Hitman: Absolution) egy továbbfejlesztett változata. Javítottak a renderelési eljáráson, a valós idejű fizikaszámításokon és a mesterséges intelligencián is. Egyelőre sajnos mozgásban még nem mutatták be a motor képességeit, mindössze egyetlen kép látott napvilágot, amelyről azonban nem erősítették meg, hogy az új Deus Ex játékból származik. Azért így is jó esély mutatkozik rá.
Az Eidos egyébként szeretné alaposan felrázni a szériát, így nem egy, hanem több játékban is gondolkozik, amelyek mind egy nagy összeesküvésről szóló történet részleteit mesélnék el. Ezek között lesznek mobileszközökre szánt játékok is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deus Ex: Mankind Divided

« Előző hír: Januárban jön a Resident Evil HD
Következő hír: Hivatalos - PC-re is jön a Dead or Alive 5: Last Round »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

Artemius '89
Artemius '89 2014.12.06. 00:48
Na ennek azért is örülök, mert az Absolution eddig is ment szaggatás nélkül elég jó beállításokkal és hamarosan zsebben az új videókártya, örömmel várom ezt a gyöngyszemet (A Human Revolution után legalábbis arra számítok :)
VodevilX
VodevilX 2014.12.09. 20:48
Azért az, hogy a két évvel ezelőtti Hitman jól ment, nem jelenti azt, hogy a feltehetőleg 2 év múlva megjelenő Deus Ex ugyanúgy fog viselkedni ;) Mondjuk nekem picit meglepő, hogy pont az, oké házon belül egyszerű, de inkább valami Unreal4re gondoltam volna.
GustyX
GustyX 2015.04.07. 21:46
Az új Deus Ex?