Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelenési dátumot kapott az Arma 3 Helicopters DLC-je

Novemberben jön a katonai szimulátor új kiegészítője.

2014.09.27. 20:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az Arma 3 premierje óta immáron egy teljes év is eltelt, a fejlesztő Bohemia Interactive továbbra is aktívan dolgozik annak folyamatosan bővítésén. Ennek köszönhetően az elmúlt hónapokban is számos kisebb-nagyobb kiegészítés érkezett a játékhoz (nem utolsósorban az egyszemélyes kampány is DLC-k formájában jelent meg), bő egy hónap múlva pedig érkezik a legújabb, a Helicopters. Ebben két új helikopter, a CH-67 Huron és a Mi-290 Taru kap helyet. Előbbi a CH-47 Chinook továbbfejlesztett változata, amely kifejezetten a csapatok, az ellátmány, valamint a különféle harci járművek szállítására lett tervezve. Két változata létezik: a páncélozott, amelynek két oldalán egy-egy 6,5 mm-es gépágyú is található, valamint a sima szállító változat, amelyben a két tüzér helyén is utasok ülhetnek. Ezzel szemben a Mi-290 Taru erőssége, hogy szinte bármilyen feladatra bevethető, köszönhető egyedi felépítésének. Szintén alkalmas teherszállításra, legyen szó csapatokról, utánpótlásról, vagy épp járművekről. Utóbbival külön bemutató küldetésben ismerkedhetünk meg, amely természetesen megtalálható lesz a DLC-ben.
A DLC két helikoptere fontos szerepet játszhat a nyílt világban zajló háború során, amely a DLC-vel együtt érkező ingyenes frissítéssel komoly ráncfelvarráson esik majd át. Új játékelemekre lehet számítani, amelyek akár teljesen megváltoztathatják a többjátékos csaták menetét. Megjelenik az új support játékmód, ahol a fent leírt két helikopter is kiemelt szerepet játszhat a területek irányításáért folyó harcok során. Emellett új helikopteres oktató feladatokra, valamint öt helikopteres időmérő feladatra is készülhetnek a játékosok, utóbbiak közül négy csak a Helicopters DLC-vel rendelkezők számára lesz elérhető. Végül, de nem utolsósorban a helikopterek viselkedését kezelő motor, a RotorLib is megújul.
A Helicopters DLC és a hozzá társuló ingyenes frissítés is november 4-én jelenik meg, megvásárolni a Steamen tudjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: EGX London 2014: Blade és a péntek
Következő hír: Teszteld te is a The Settlers Online PvP módját! »