Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs: Bad Blood launch trailer

A season pass előfizetőknek már elérhető az új DLC, mindenki másnak még pár napot várnia kell.

2014.09.25. 09:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb DLC-vel bővült a Ubisoft tavasszal megjelent játéka, a Watch_Dogs. A Bad Bloodban egy időre elköszönünk Aiden Pearce-től, hogy közelebbről megismerkedhessünk egyik barátjával, T-Bone-nal. A hacker éppen visszavonulását szervezi, és már épp lelépne Chicagóból, amikor egy régi barátja kéri a segítségét, így még egyszer, utoljára beleveti magát az alvilág bugyraiba. A DLC tíz új sztori küldetést tartalmaz, valamint egy sor új Street Sweep küldetés is került bele, amelyeket egyedül vagy akár kooperatív módban is teljesíthetünk. Az újdonságok között szerepel továbbá T-Bone távirányítós autója is, amely új taktikázási lehetőségeket ad a harcok során. A város is megváltozott kissé, hiszen új helyszínek (Pawnee és Brandon Docks) kerültek bele, de T-Bone bázisa, a Junkyard 2.0 is felfedezésre vár.
A Bad Blood DLC mostantól elérhető minden season pass előfizető számára, míg a többi játékos szeptember 30-tól töltheti le. A premier alkalmából megérkezett a launch trailer is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Megérkezett a Call of Duty: Advanced Warfare eddigi legjobb előzetese
Következő hír: EGX London 2014: Az első fotók »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

jeszkar
jeszkar 2014.09.25. 14:10
Nyilván most még egy kicsit el vannak a DLC-kel, de arra kíváncsi leszek, hogy mennyire sűrűn fognak-e új részek megjelenni. Ne talán úgy, mint AC és minden évben egy.