25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Lords of the Fallen felbontás mizéria

Ismét a PS4 nyeri az új konzolok csatáját?

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Újabb kört nyerhet meg a PlayStation 4 az Xbox One-nal szemben, legalábbis ha a mindkét platformra megjelenő játékok felbontását nézzük. Már nem először fordul elő ugyanis, hogy a Microsoft konzolján nem hozza a ma már elvárható 1080p-s felbontást egy játék. Ezúttal a CITY Interactive műhelyében készülő Lords of the Fallenről derült ki, hogy míg PS4-en FullHD felbontáson, addig Xbox One-n "csak" 900p-ben fog futni.
"Úgy néz ki, hogy Xbox One-n 900p-ben fog futni, míg PlayStation 4-en 1080p-ben. De ezt leszámítva semmi különbség nem lesz közöttük." - nyilatkozta a fejlesztés egyik vezetője, Tomasz Gop.
A fejlesztés egyébként a várt ütemben haladt, így mostanra már csak az utolsó simítások, tesztelések és hibajavítások vannak hátra, vagyis gyakorlatilag borítékolható az október 31-i premier mind PC-n, mind az új konzolokon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Lords of the Fallen

Platform:

Fejlesztő: CI Games

Kiadó: CITY Interactive

Megjelenés:
2014. október 31. PC
n/a: PS4, X1, iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4721]
Szóval a PS4 e-péniszének mérete felbontás és képfrissítés függő...értem. :-O

Mint jelenlegi PS3 és jövőbeli PS4 birtokos szánalmasnak tartom, hogy ilyeneknek van hír értéke manapság. Van szerencsém elég gyakran 4k-ban is játszani, de ennek ellenére a PS3 720p-je is élmény ha egy jó játékot tolok ebben a felbontásban.

Micsoda egy elb*szott "gamer" világban élünk...:-|
GustyX
GustyX [7048]
Az állítólagos 30FPS lock és ez a videó kimaradt.

Ugyan új videó, de nekem mégis úgy tűnik, hogy ismételten ugyanazt láttuk, mint a korábbi 10+ alkalommal.
Egyre inkább érzem azt, hogy nem fog tetszeni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)