Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs Bad Blood DLC

Új egyszemélyes kampány és új hős kerül a játékba.

2014.09.03. 20:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan újabb letölthető tartalommal gazdagodik a Watch_Dogs, készül ugyanis a Bad Blood DLC, amely természetesen része a season passnak is. A csomag ezúttal az egyszemélyes élményre gyúr, mivel új történeti szál és ahhoz kapcsolódó kampány kerül a játékba. Ennek főhőse Aiden Pearce egyik segítője, T-Bone lesz, akivel összesen tíz küldetést teljesíthetünk. A bonyodalmak nem sokkal az alapjáték eseményei után kezdődnek, mikor T-Bone ismét betör a Blume rendszerébe, hogy ott hamis nyomokat rejtsen el. Ám, még mielőtt eltörölhetné a nyomait, titokzatos telefonhívást kap egy korábbi Blume alkalmazottól, aki történetesen régi jó barátja és a segítségét kéri. Persze hamar kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik.
Az új kampány mellett megjelennek a Street Sweep mellékküldetések is, amelyek akár kooperatív módban is teljesíthetőek lesznek. Végül egy sor új fegyver, képesség és öltözet is vár a játékosokra, sőt, még T-Bone távirányítós autója, Eugene is kedvükre tunningolható lesz támadó vagy épp védekező képességekkel.
A Bad Blood DLC a season pass előfizetők számára szeptember 23-án, mindenki más számára szeptember 30-án válik elérhetővé. További részleteket a hivatalos oldalon találhattok róla. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Xbox One-ra is megjelent a Warframe
Következő hír: Pontos megjelenési dátumot kapott a Project CARS »