25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

The Witcher Cosplay verseny

A CD Projekt RED jelmezversenyt hirdetett, a győztesnek komoly nyeremény üti a markát.

Írta: GeryG

A CD Projekt RED nem ismer tréfát, ha készülő játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt népszerűsítéséről van szó. Korábban már meséltünk nektek az előrendelőknek szánt papírfigura-versenyről, most pedig egy ennél sokkal komolyabb kihívás elé szeretnék állítani a rajongókat.
"Minden kétséget kizáróan a Witchernek van a legtehetségesebb rajongótábora. Hónapról hónapra mázsányi remek rajongói anyag érkezik be hozzánk, rajzok, zenék és hasonlók formájában, amelyek között sok olyan munka van, amit ki is rakunk a stúdió falára. Eljött az idő, hogy ismét valami elképesztőt alkossatok, a kemény munkát pedig meg fogjuk jutalmazni." - nyilatkozta Marcin Momot, a stúdió közösségi vezetője.
És, hogy miről is van szó? A The Witcher Cosplay Competitionről, vagyis a játékhoz kapcsolódó jelmezversenyről. A cosplaynek az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb divatja van, most pedig komoly nyereményért szállhatnak harcba a rajongók. Az első helyezett ugyanis 1000 dollárt, exkluzív Witcher ékszereket nyer, valamint körbeutazhatja a fejlesztőkkel a világot, hogy a különböző játékbemutatókon vegyen részt. A költségeket persze a stúdió állja. A versenyre már most lehet jelentkezni, ezt egészen október 30-ig tehetitek meg. A zsűriben nemzetközileg is ismert cosplayerek is megtalálhatóak lesznek a fejlesztők mellett:

  • Eve Beauregard
  • Nadya Sonika
  • LeeAnna VAMP
  • Shappi

További részletekért látogassatok el a játék hivatalos oldalára, ahol a további nyereményekről is olvashattok!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Witcher 3: Wild Hunt

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2015. május 19. PC, PS4, X1
2019. október 15. Switch
2022. december 14. PS5, XSX

Minimális rendszerigény: Intel Core i5 2500K 3,3 GHz/AMD RaPhenom II X4 940 processzor, 8 GB RAM, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870 vagy jobb videokártya, 35 GB HDD, Windows 7/8/8.1 (64 bites)

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i7 3770 3,4 GHz/AMD FX-8350 4 GHz processzor, 8 GB RAM, GeForce GTX 770/Radeon R9 290 videokártya, 35 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!