Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Elkészült a Watch_Dogs grafikai modja

A sokak által követelt 2012-es E3-as prezentáció színvonalát adja vissza a mod.

2014.07.23. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már júniusban lehetett hallani a Watch_Dogs nem hivatalos frissítéséről, amely a 2012-ben bemutatott E3-as trailerhez hasonló látványvilágot csal ki a játék PC-s változatából. Persze a Ubisoft gyorsan reagált is, mondván: nem biztos, hogy szerencsés kísérletezni a moddal, hiszen ki tudja, milyen hatással lesz a játékra. Aztán hozzátették, hogy nem véletlenül vettek ki bizonyos látványeffekteket a végleges változatból. Ezzel persze megint nem lopták be magukat a rajongók szívébe.
Az említett mod mára végleg elkészült, letölteni pedig a készítő TheWorse blogjáról lehet. Állításuk szerint ennek telepítésével nem csupán a látvány lesz nagyságrendekkel szebb, de a játék teljesítménye is sokat javul. Hogy ez mennyire fedi a valóságot, azt mindenki kiderítheti a mod kipróbálásával, mindenesetre a teljesítmény javítása erősen ráfér a játékra, hiszen a PC-s portolás köztudottan nem kevés kívánnivalót hagy maga után. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: A gamescomon mutatkozik be a World of Warships
Következő hír: Megjelent a GRID Autosport új DLC-je »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 39)

GustyX
GustyX 2014.07.24. 19:47
Mikor kötekedtem és azt is miért érzed annak, esetleg még inkább hogy ellened irányult? Mert rákérdeztem - meg tették mások is - a #9 poszthoz hasonló stílusban, miért tartod a WD és Ubisoft játékok kritikáját divatnak? Hozzászólásaidban egyből mindenkit beskatulyázol "divatmajomnak" (nem gúnyosan értem ezt, csupán a divatkövető szarul hangzik;-)), holott teljesen egyénfüggő, ahogy írtad te is.

Szerintem a BF4 DLC sokkal hangulatosabb és látványosabb volt, mint a R6S-é, én így gondolom. A R6 határozottan nem tetszett, de nem azért mert Ubisoft. Szimplán nem élveztem. És szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.

Ennyi néha kell, legalább van értelme 10 percenként felnézni a fórumra, ha másért nem is, de egy WD topicért mindenképpen:D.
Ha nem fordult volna ilyen irányba a beszélgetés, Creativ3Form sem tudja meg az igazságot perzsia hercegéről:D
McCl@ne
McCl@ne 2014.07.24. 19:49
Egyelőre még nem, de mivel már elég régóta várat magára a dolog, ezért felajánlom neked ezt a remek lehetőséget. Privátban nagyon szívesen megadom a címem, aztán egyeztetünk időpontot és már jöhetsz is, szeretettel várlak :)
davkar9
davkar9 2014.07.24. 20:00
:-D:-D:-D Gyerekek, öröm nézni ahogy tépitek egymást.:-D

Nyitottam neki topicot, egy időben hypeoltam, videóról videóra viszont esett a lelkesedés. Leárazva majd megveszem, ha nem tetszik amit látok (addigra már új gépet tervezek) akkor felteszem ezt a modot. Csupa win.
Dark Archon
Dark Archon 2014.07.25. 07:27
Pont nekem? Hát ez igazán nagylelkű tőled, de inkább passzolom, nem igazán vagyok motivált. Csak furcsa, hogy még megtűrnek itt. Biztos a csókosság vagy a remek, nagy erőfeszítést és teljesítményt igénylő film elemzéseid az oka :D
McCl@ne
McCl@ne 2014.07.25. 13:34
Elfelejtetted odaírni a végére, hogy "KOWABUNGAAAA!!!44!" ;)