Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelenési dátumot kapott a PC-s Dead Rising 3

A játék PC-s változata ősszel jelenik meg.

2014.06.22. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

E hónap elején vált hivatalossá, hogy az eredetileg kizárólag Xbox One-ra megjelent Dead Rising 3 követi elődei példáját és PC-re is elkészül. A Capcom Vancouver játéka tavaly novemberben érkezett meg az új Microsoft konzolra és összességében remek kritikákat kapott, a játékosok is szerették. A PC-s változat az ígéretek szerint rátesz egy lapáttal az egyébként sem csúf grafikára, minden egy picit élesebb textúrát és egy picit nagyobb poligonszámot fog kapni. Mellé remélhetőleg az optimalizáció is jól fog sikerülni, különben hiába a nagy igyekezet. A fejlesztők a napokban azt is elárulták, hogy a PC-s premierre szeptember 5-én fog sor kerülni, megvásárolni pedig a Steam áruházán keresztül lehet majd. Az előrendelők most 10% kedvezményt is kapnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Dead Rising 3

« Előző hír: Call of Duty: Advanced Warfare trailer és multi infók
Következő hír: Júliusban jön a Call of Duty: Ghosts harmadik DLC-je »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 11)

Skorpio90
Skorpio90 2014.06.22. 16:04
Azt azért elmesélhetnéd, hol állítottam, hogy szar a játék. Már az első hsz-ednél is húztam a szemöldökömet, de gondoltam most már rákérdezek.
GeryG
GeryG 2014.06.22. 16:30
Ez puszta következtetés az első hsz-dből, amiben cinikus megjegyzést tettél a 30 fps-re. Akit ez nem zavar, az nem teszi szóvá. Hogy én hogy fogalmaztam, az csak árnyalás kérdése, ha megbántottalak vele, bocsánat.
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.22. 16:49
Kétségtelen, hogy zavar, végül ezért is nem rendeltem elő a steam sale keretében, de szó sincs arról, hogy szar lenne a játék, mert a gameplay videók alapján jó móka lesz halomra trancsírozni a zombikat, csak épp nem vagyok biztos benne, hogy egy akciójátéknak jót tesz a 30-as limit. És ahogy xeLaR is írta, az optimalizálatlanságot vetíti előre, nem beszélve arról, hogy xbox-on is elég rendesen szaggat a játék.
GeryG
GeryG 2014.06.22. 16:53
Nyilván én is élvezetesebbnek tartom a 60 fps-t, de sokakkal ellentétben (és itt most rajtad áll, hogy magadra veszed-e vagy sem) én nem akadok fenn azon sem, ha 30-ra lövik be a játékot. Persze, egy BF4 esetében ez már komoly hátrányt is jelenthet, de valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább legyen stabilan 30, mint esetlegesen 60. A framerate ingadozás sokkal jobban zavar, mint a stabil 30 fps.
Boxon nem tudom, mit produkált a játék, az optimalizálatlanságot meg megtudjuk bő két hónap múlva. Addig inkább várok.
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.22. 17:07
De hát te is mondod a BF4 példáját, csak mondjuk single-ben nem hátrányt jelent, hanem a játszhatóság rovására megy.

szerk: Itt van egy elég jó cikk róla, ha túl tudod tenni magad a bicskanyitogató stíluson.