Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?

Egy lelkes modder olyan grafikai effekteket keltett életre a játék PC-s változatában, amelyek rengeteget dobnak a látványon.

2014.06.18. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hiába döntött meg néhány eladási rekordot a Ubisoft legújabb játéka, a Watch_Dogs, mégis sokkal több negatív véleményt olvasni a játékról a világhálón. A rajongók nem csupán a játékmenetet és a történetvezetést kritizálják élesen, de sokan egyenesen csúnyának minősítik a végeredményt. Ennek oka, hogy a fejlesztők (a francia kiadó történetében már nem először) többet mutattak az első trailerben, mint amit végül a játék prezentálni tudott. Ebben az esetben mindenki a 2012-es E3-as trailerhez hasonlítja a végeredményt, amely valóban sok olyan effektet is tartalmazott, amelyek idő közben kikerültek a játékból.
A napokban viszont készült egy mod a PC-s változathoz, amely pontosan ezeket az effekteket hozta vissza. A magát The Worse névvel illető lelkes modder elmondása szerint a játék kódjait böngészve bukkant a passzív effektekre, amelyeket így könnyedén életre tudott kelteni. Még rengeteg tesztelésre van szükség, a modnak csak egy nagyon korai változata érhető el, így mindenki csak saját felelősségére telepítse azt. Az alábbi képek mindenesetre csábítóak lehetnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Megkapta első nagy frissítését a Trials Fusion is
Következő hír: Utcai versenyek a GRID Autosportban »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

GustyX
GustyX 2014.06.18. 23:08
Videó 1.

Videó 2.