Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégiai játék szeptember elején jelenik meg.

2014.05.29. 21:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2002 nyarán jelent meg a Firefly Studios stratégiai játéka, a Stronghold: Crusader, amelyben az akkora már nagy népszerűségnek örvendő várépítős játékmenetet a keresztes háborúk korába és helyszínére vitték. A játék talán a mai napig a legnagyobb népszerűségnek örvend a szérián belül, bár ebben közrejátszhat az is, hogy a sorozat az elmúlt években erős hanyatlásnak indult. A fejlesztők talán ezért is döntöttek úgy, hogy inkább visszatérnek az eredeti részekhez és azokat elevenítik fel újra. A Stronghold Crusader 2 az eddig látottak alapján inkább tekinthető az eredeti felújításának, mint tényleges folytatásnak, de ezzel nem feltétlenül van baj.
"Nagyon örülünk, hogy végre pontos dátummal szolgálhatunk a Stronghold rajongói számára. A Crusader ág kedvelői már tűkön ülve várhatják, hogy végre megkaparintsák az új játékot, de mi sosem sürgettük a fejlesztést. A projekt kezdete óta azt valljuk, hogy csak akkor érkezzen el a Crusader 2 ideje, amikor már tényleg készen áll a csatára. Úgy érezzük, hamarosan elérkezik az idő, hiszen már a végső tesztek zajlanak, valamint olyan rendezvényekre legyünk jelen a demónkkal, mint az EGX Rezzed, a PAX East vagy épp az EGX London. A szeptember 2-án megjelenő folytatás méltó lesz a Crusader címhez." - nyilatkozta Simon Bradbury, a stúdió alapítója és vezetője.
A Stronghold Crusader 2 tehát nem tudja tartani a korábban jósolt nyári premiert, helyette szeptember legelején fog megjelenni, kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Stronghold Crusader 2

« Előző hír: 2015-ben jön a Quantum Break
Következő hír: Mától elérhető az Anomaly Defenders »