Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Idén már biztosan nem jelenik meg a Steam Machine

A Valve 2015-re halasztotta saját hardverének premierjét.

2014.05.28. 14:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rendre negatív hírek érkeznek a Valve háza tájáról a saját fejlesztésű számítógép kapcsán. A Steam Machine-t még tavaly jelentették be a hozzá kapcsolódó SteamOS és kontroller társaságában, ám egyelőre még várnunk kell a megjelenésre. Sokáig úgy tűnt, valamikor idén debütálhat az új masina, ám a legújabb hírek szerint erre már nincs esély.
"Mi is legalább annyira várjuk már, hogy átadhassuk nektek a Steam Machine-t, mint ti. De az az elsődleges célunk, hogy mikor eljön ez a perc, a lehető legjobb élményben legyen részetek. Reméljük, türelmesek lesztek, míg eljutunk odáig. Addig is folyamatosan tájékoztatni fogunk mindenkit, amint lesz miről beszámolnunk." - olvasható a Valve közleményében. A hírek máshol arra hivatkoznak, hogy a Steam Controlleren dolgoznak még erőteljesen a Valve-nál, rengeteg felhasználói visszajelzés alapján fejlesztve azt, és ez hátráltatja a gép kiadását.
A napokban arról is lehetett hallani, hogy a gépet készítő külső cégek nincsenek elragadtatva a terméktől, attól félnek, hogy az nem fogja megtéríteni a befektetésüket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Megjelent a Watch_Dogs mobilalkalmazása is
Következő hír: The Sims 4 házépítési bemutató »