Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Stílusos Watch_Dogs nyereményjáték indult

A virtuális hackerkedéssel PlayStation 4-et is lehet nyerni.

2014.05.19. 14:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Hamarosan megjelenik a Watch_Dogs, a Ubisoft újabb nyílt világú játéka. Ez alkalomból egy rendhagyó nyereményjáték indult, amelyre a játékban megjelenő fikcionális hackerszervezet, a Dedsec nevében hívják a játékosokat. Az alábbi video mellett a következő infók érkeztek:
A segítségetekre van szükségük, ugyanis van egy Magyarországon működő illegális szervezet, ami Európa szerte millió kisállat tulajdonos életét keserítette meg. A Doogle Kft. hivatalos tevékenysége állatmenhelyek üzemeltetése, ez azonban csak egy álca. Valójában elrabolják az állatokat és eladják kísérleti célokra Ázsiába. A Dedsec terve a segítségetekkel bejutni a Doogle szerverére, és az ott felhalmozott piszkos pénzt egy valódi állatmenhely számlaszámára átutalni. Ha szívesen segítenél a hackereknek, akkor látogass el a www.dedsec.hu oldalra, ahol megtalálod a hackertámadás részletes stratégiáját.
Az első szintet teljesítő játékosok egy kedvezménykupont kapnak a játék megvásárlásához. A második szintet elérők között egy Watch_Dogs hátlapos Samsung Galaxy Tab3-at és Watch_Dogs ajándéktárgyakat sorsolnak ki. Végül az első játékos, aki teljesíti a harmadik szintet, egy PlayStation 4 konzolt kap. (Amennyiben ez senkinek se sikerülne, úgy a második szintet teljesítők között sorsolják ki a Sony új konzolját.) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Heroes of Normandie bejelentés
Következő hír: John Scalzi: A lázadás hangjai nyereményjáték »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 4)

RAI*DEN
RAI*DEN 2014.05.19. 14:51
Hát, ha valaki kitalálja a jelszót, az igazán megoszthatná :D
Dark Archon
Dark Archon 2014.05.19. 18:21
IDDQD ;)
MattMatthew
MattMatthew 2014.05.19. 18:34
Dooge? Ja nem, Doogle:-D.
Dark Archon
Dark Archon 2014.05.20. 07:39
Igazából már mindegy is, mert minimális html szerkesztési tudással már megkerülték a "túlterheléses" képet és aki rájött a jelszóra, át is írta azt. Aki kitalálta ezt a játékot, csak maga ellen hívta ki a sorsot :)