Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Aiden és a haverok - új Watch_Dogs trailer

Újabb kedvcsináló érkezett, amely a történet fontosabb szereplőit mutatja be.

2014.05.08. 20:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb nappal közelebb kerültünk a Watch_Dogs megjelenéséhez, a Ubisoft pedig egy újabb remek kedvcsinálóval igyekszik fokozni a várakozást. A legújabb trailerben a sztori fontosabb szereplőit mutatja be főhősünk, Aiden Pearce.
Carla Lille az első a sorban (mint egyetlen nő, így is illik), aki az egyik legjobb hacker, akit Aiden ismer. Dögös és nem ismer lehetetlent. Őt követi T-Bone Grady (aki később saját DLC-t fog kapni), igazi fenegyerek, aki nem ijed meg a saját árnyékától. Jordi Chin következik, amolyan fehérgalléros bűnöző, keveset tudni róla, de a humora jó. Anthony "Iraq" Wade, egykori katona, igazi szakértője a bandaháborúknak. Nem tanácsos szórakozni vele. Dermot "Lucky" Quinn, az aggastyán. Lényegében ő irányítja Chicago teljes alvilágát. Hogy közülük végül ki lesz barát, ki ellenség, azt egyelőre nem lehet tudni, de az ígéretek szerint ez a játék során sem lesz mindig egyértelmű.
A Watch_Dogs május 27-én, bő két és fél hét múlva jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Megjelent az 1849
Következő hír: Új Unreal Tournament játékot készít az Epic Games »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

GustyX
GustyX 2014.05.08. 21:01
A csaj picit sem tetovált lány:D

Mhhhmm...... Egyre inkább azon vagyok, hogy megjelenés napján meg kell venni. De, ott a magas gépigény, meg nyár végére (mire patchek is lesznek) a szobros kiadás fele annyi lesz, mint most a sima:).