Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs - Dark Clouds

A játékkal egyszerre egy digitális könyv is megjelenik, amely a sztorit viszi tovább.

2014.04.17. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy május 27-én a Watch_Dogs mellett egy digitális könyv is megjelenik, amely a Dark Clouds címet viseli. A művet John Shirley írja, a történet pedig ott veszi majd fel a fonalat, ahol a játék kampánya véget ér, így a játékosok további érdekességeket tudhatnak meg a világáról. A kötet a Ubisoft első ilyen próbálkozása, amely kizárólag digitálisan, ebook formájában lesz elérhető. John Shirley egyébként nem ismeretlen a hackerek között, elismert tagja a cyberpunk mozgalomnak, akinek eddig több mint 30 könyve jelent meg világszerte.
"A Watch_Dogson dolgozni különösen nagy élmény volt számomra, hiszen a játék világa remekül ötvözi a cyberpunk elemeket a napjainkra jellemző technológiával. Hacker technológiával az egyik és pisztollyal a másik kezében Aiden Pearce hiteles keveréke a hackereknek és az akcióhősöknek, aki szándékosan feszegeti a társadalom repedéseit, hogy céljait elérje. A regényben bemutatkozik Mick Wolfe, egykori katona, egy veszélyes játék közepén találja magát Chicago vad és összefonódott alvilágában. A közös munka Thomas Geffroyddal és Kevin Shorttal a Ubisofottól nagy élmény volt, hiszen a Ubisoft ott van a videojáték fejlesztés úttörői között. Ennél nagyobb inspirációra nincs is szükségem." - nyilatkozta John Shirley.
A Dark Clouds a játék megjelenésekor angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven lesz elérhető két digitális formában: egy videókkal és képekkel felturbózott kiadásban, valamint a hagyományos ebook formában. Hogy később lesz-e több fordítás (köztük természetesen magyar), arról egyelőre nem tudni, de a Ubisoft más játékainál is nagy hangsúlyt fektetett már a lokalizációra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: PlayStation Store - heti megjelenések - 2014. 16. hét
Következő hír: Free Hero hétvége a The Mighty Quest for Epic Lootban »