25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Húsvét a The Settlers Online-ban és az Anno Online-ban

A két népszerű böngészős stratégiai játék is készül az ünnepre.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Ubisoft odafigyel az ünnepekre is, így a tavalyihoz hasonló módon idén is készülnek a húsvétra. Egészen pontosan a The Settlers Online és az Anno Online játékokban számíthatunk az ünnep apropóján új tartalmakra, eseményekre.
A The Settlers Online-ba új gyűjtögetnivaló érkezett, mégpedig a húsvéti tojás. A következő időszakban húsz új küldetéssorozatra számíthatnak a játékosok, amelyek közül nyolc kifejezetten a tojásgyűjtésről szól, ezeket pedig a raktárban lehet majd becserélni más nyersanyagokra. Az Eater Egg térképen új háborús küldetést lehet teljesíteni, amelyért cserébe szintén tojás a játékosok jutalma. Ha mindez nem lenne elég, egy másik küldetésben (amely a Garrun the Trapper címet viseli) nem más lesz a feladatunk, mint szabotálni a húsvétot.
Az Anno Online esetében is hasonlóan bő és változatos újdonságokra lehet számítani. Három új küldetéssorozat várja a játékosokat, amelyekért különleges húsvéti XP-t kapnak, valamint itt is megjelennek a húsvéti tojások. Ezekért cserébe az ünnephez kapcsolódó épületeket lehet emelni, mint a tyúkól és az istálló. Emellett a Treasure Hunter hajó egy különleges, Easter Treasure Hunter változata is vásárolható a tojásokért, amely sokkal jobb mutatókkal rendelkezik hagyományos társánál. 10 új achievement is kerül a játékba, amelyeket különleges közösségi küldetések teljesítésével lehet megszerezni. A húsvéti ünnep egészen április 29-ig tart.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Settlers Online

Platform:

Fejlesztő: Blue Byte

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2012. december 7.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

stero
stero [770]
Tavaly is ugyan ez a tojásgyűjtögetés volt. Semmi újat nem tudtak kitalálni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)