Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelent az Arma 3 Win DLC

Mostantól a teljes egyszemélyes kampány végigjátszható, megérkezett a harmadik, befejező fejezet.

2014.03.21. 16:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A terveknek megfelelően tegnap megjelent az Arma 3 harmadik DLC-je, a Win, amellyel teljessé vált a játék egyszemélyes kampánya. A Bohemia Interactive egy új trailerrel ünnepelte meg a premiert, amely lent meg is tekinthető. A DLC-vel együtt a szabad játékhoz is érkeztek új járművek, valamint két új helyszín: a stadion és a szellemjárta hotel. A DLC és a hozzá tartozó frissítés részletes leírás a fejlesztők oldalán olvasható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Project Morpheus - a Sony is beszáll a VR buliba
Következő hír: Hivatalos - készül az Assassin's Creed Unity »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

Lacko
Lacko 2014.03.22. 09:17
Sok hibája van az arma3-nak és sok mindenben gyengébb, mint az elődei. Viszont azt el kell ismerni, hogy a kampány (bár lassan jött) sokkal jobb, mint az arma2-é. Az OFP és a Resistance kampányánál nem tudnak jobbat csinálni, de megközelítette azt.
gored666
gored666 2014.03.22. 15:11
Van benne coop multi kampány?
Lacko
Lacko 2014.03.24. 09:39
Nem, az nincs. Valószínűleg ezt bukták be az arma2 kampányban (hogy igyekeztem multisra megcsinálni), ezért most egyszemélyes kampányt csináltak.
Ha szeretnél multiba kampányozni, akkor - szerényen - ajánlom a sajátomat, amit lehet multiban is tolni, mégis kampány. Igaz, még csak négy küldi van kint belőle, de az is küldinként 1-2 óra játékidő.