Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Április és június között jelenik meg a Watch_Dogs

A tavaly novemberről idénre halasztott játék a tervek szerint a második negyedévben kerülhet a boltok polcaira.

2014.02.12. 17:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban tette közzé a Ubisoft a legfrissebb gazdasági mutatóit, amelyek a december 31-el befejeződött időszakot érintik. A bevételek az előző év ugyanezen szakaszához mérten jelentős visszaesést mutattak: 35,2%-kal kevesebb pénz folyt be, amely így is 709,5 millió dollárt jelent, vagyis kenyérrevalóra azért még futja belőle a franciáknak. Ez a mutató lehetett volna ennél jobb is, amennyiben az eredeti terveknek megfelelően novemberben dobják piacra az egyik legjobban várt játékukat, a Watch_Dogsot. Ám Aiden Pearce kalandját ködös okokból (a hivatalos szöveg a szokásos "még nincs kész, több idő kell" volt, ám egyes belsős információk szerint a játék régen elkészült, egyszerűen csak a GTA V közeli premierje miatt tartottak a gyengébb szerepléstől) 2014 első felére halasztották. Sokáig úgy volt, hogy még az első negyedévben elrajtolhat a játék, de a legfrissebb hírek már a második negyedévről, vagyis a 2015-ös gazdasági év elejéről szólnak. A Watch_Dogs tehát valamikor 2014 áprilisa és júniusa között fog megjelenni. Ez a PC-s változat mellett a PlayStation 3, az Xbox 360, valamint a PlayStation 4 és Xbox One verziókat érinti, ugyanis a WiiU-s kiadást határozatlan időre elhalasztották. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Újabb többjátékos DLC-t kapott az Assassin's Creed IV: Black Flag
Következő hír: Készül a World of Speed »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 16)

balays82
balays82 2014.02.13. 23:25
A Ubisoft elég nagy kiadó ahhoz, hogy a Watch_Dogs megakadályozza egy Tom Clancy játék fejlesztését (egy AC játékét pedig aztán végképp), ha olyat szeretnének csinálni. Ha már Tom Clancy, a Rainbow Six: Patriots is szépen elakadt, vélhetően nem a Watch_Dogs miatt.
GustyX
GustyX 2014.02.14. 00:06
Nem inkább "A Ubisoft elég nagy kiadó ahhoz, hogy a Watch_Dogs ne akadályozza egy Tom Clancy játék fejlesztését (egy AC játékét pedig aztán végképp), ha olyat szeretnének csinálni"?
Végülis ja.
balays82
balays82 2014.02.14. 00:12
Így tényleg több értelme van, ezt akartam én is mondani.
GeryG
GeryG 2014.02.14. 05:41
Köszi, azóta kis segítséggel én is megtippeltem a Ghost Recont és Tom Clancyt. :) Előbbi széria engem sosem hozott lázba, utóbbi nevével pedig mostanában a Divisionön kívül nem került szóba semmi, ami felcsigázott volna. A tavalyi Splinter Cell nekem felemás lett, a Rainbow6 talán soha nem éled már újjá, más játék meg hirtelen eszembe se jut. :) Ezzel együtt én is várok valami újat, nyilván az idei E3-on megint durrantanak majd valamit. :)

(Ps. GeryG, nem Gerry. ;) )
gregmerch
gregmerch 2014.02.14. 08:49
Nem írtad el :-). Lehet mondjuk Ghost Recon Franchise :-)...