25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megérkezett az Arma 3 kampányának második fejezete

Az új kampány saját trailert is kapott.

Írta: GeryG

Az ígéreteknek megfelelően részletekben kapják meg a rajongók az Arma 3 egyszemélyes kampányát. Az első felvonás még tavaly októberben vált elérhetővé, mától viszont már a második fejezet is a virtuális katonák rendelkezésére áll. Ez az Adapt címet viseli és már sokkal jobban felszerelt ellenséges egységek ellen kell felvenni a harcot, bizonyos szituációkban elengedhetetlen lesz a gerillataktikák alkalmazása is.
"Az első rész megtanította a játékosoknak az alapvető túlélési technikákat. A második epizód már egészen más jellegű kihívások elé állítja őket, sokkal több szabadságot és felelősséget adva a kezükbe Atlis vad vidékein." - nyilatkozta Jay Crowe, a fejlesztés kreatív vezetője. Már a harmadik felvonásról is lehet tudni néhány információt. A Win címet viseli majd, megjelenésére pedig márciusig kell várni. A második felvonás megjelenése kapcsán egy új trailer is érkezett néhány kép társaságában.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Arma 3
  • Arma 3
  • Arma 3
  • Arma 3
  • Arma 3
  • Arma 3

Arma 3

Platform:

Fejlesztő: Bohemia Interactive Studio

Megjelenés: 2013. szeptember 12.

Minimális rendszerigény: Kétmagos processzor: Intel 2,4 GHz/AMD 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8800GT/Radeon HD 3830/Intel HD Graphics 4000 videovezérlő 512 MB memóriával, 16 GB HDD, DirectX 10, Windows Vista SP2/Windows 7 SP1, Steam account

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5 2300/AMD Phenom II X4 940, GeForce GTS 560/Radeon HD 7750 videokártya 1 GB memóriával, 25 GB HDD, DirectX 11

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!