Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

PS4-re is jön a Pro Evolution Soccer 2015

A tavalyi rész még nem készült el a legújabb konzolokra, de idén ősszel már biztosan számíthatunk rá az új generáción is.

2014.01.10. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami nagy reményeket fűzött a PES 2014-hez, mivel az vadonatúj grafikus motort kapott (nem is akármilyet). Sajnos azonban ezt leszámítva gyakorlatilag semmit sem változott a játék az előző kiadásokhoz képest, vagyis továbbra is gondok voltak a licencekkel és a játékmenet sem mutatott túl nagy fejlődést. Így nem nagyon tudott versenyre kelni a nagy rivális FIFA széria aktuális részével, amely bár szintén nem lett tökéletes, mégis könnyedén húzta be a tavalyi versenyt. Utóbbi játék már az új konzolokra is megjelent, ahol ráadásul szintén új grafikus motorral rajtolt.
A Konami sem szeretne nagyon lemaradni, így mára hivatalossá vált, amit egyébként is sejteni lehetett: a Pro Evolution Soccer 2015 már az új konzolokon is elérhető lesz. Legalábbis PlayStation 4-re biztosan elkészül, az Xbox One változatról egyelőre nem érkezett információ. Egyébként nem ez lenne az első eset a széria történetében, hogy a Sony konzolja exkluzivitást élvez, még a hősidőkben PlayStation 2-re jelent meg a PES 3. Erre most azonban nagyon kevés az esély, mivel az utóbbi években minden elérhető platformra elkészül a focis alkotás, így várhatóan ez most sem fog változni. Biztosat csak a hivatalos bejelentés után lehet majd tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pro Evolution Soccer 2015

« Előző hír: Kedvcsináló a Steam Machine-hez
Következő hír: Megjelent a PC-s Metal Gear Rising: Revengeance »