25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kedvcsináló a Steam Machine-hez

A Valve egy bő nyolc és fél perces videót készített, amelyben a nappaliba szánt számítógépeket népszerűsítik.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

Az idei év egyik nagy durranása lehet a Valve saját számítógépe, a Steam Machine. Az eszközt kifejezetten a nappalikba szánják, így az operációs rendszert, a SteamOS-t is ennek megfelelően alakították ki, valamint saját kontrollert is terveztek. Ezekről már eddig is bőven elláttak bennünket információkkal, sőt, a SteamOS bétája már egy ideje elérhető a világhálón. A napokban a különböző gyártók Steam Machine változatairól is lerántották a leplet. A napokban egy új nyolc és fél perces video is napvilágot látott, amelyben a készítők a számítógépben rejlő lehetőségeket igyekeznek bemutatni, hogy ezzel is kedvet csináljanak a későbbi vásárláshoz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11464]
Azért abban van némi WTF, hogy vegyél egy 2-300k-s gépet, majd olyan játékokkal játssz rajta, ami egy komolyabb porszívón is elfut :D
VodevilX
VodevilX [11345]
Örülök, hogy nyomják a PC frontot, hol lennénk most steam nélkül... De ez az egész annyira casual... Aki komolyabban játszik, annak semmi szüksége erre az egész körítésre. Kérdés, hogy majd a Steam OS mennyire engedi érvényesülni a hardvereket, meg eleve milyen lesz. De a kontroller sem fog semmit forradalmasítani. Megint csak aki komolyabban játszi, az tudja jól, hogy egy vérbeli pc-s játék mitől vérbeli pc-s játék. A jó öreg egértől és billentyűzettől.
Mindenesetre érdekes pár év jön. Nyomják ugye ezt, jön itt az a bizonyos Mantle API az AMDtől, Bf4ben hamarosan debütál, állítólag 45%al gyorsabb ugyanazzal a vga-val, mint eddig. Aztán ott az Occulus, mindenki áradozik róla. És ugye az új konzolok is megadták a kezdőlökést a jövőre nézve.
MattMatthew
MattMatthew [11606]
Még mindig várok a WCC alakú steam boxra...
:-D
SwitcX88
SwitcX88 [621]
Még mindig nem értem, mi ebben a jó. Akkor már inkább veszek egy XBO-t (vagy egy másik konzolt, tök mindegy).
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)