Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új játékmóddal bővült a Call of Duty: Ghosts

A Heavy Duty módban sokkal több élettel indulnak a játékosok, ami alaposan megváltoztatja a játékmenetet.

2013.12.24. 19:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ünnepekre új játékmóddal készült az Infinity Ward a Call of Duty: Ghostshoz. A Heavy Duty mód a legújabb frissítéssel érkezett meg. Az új játékmód lényege, hogy a játékosok sokkal több élettel vágnak neki a csatának, így sokkal nehezebb végezni velük. Ez alaposan megváltoztatja a játékmenetet. Az már más kérdés, hogy az ezáltal valójában sokat lassuló játékmenetre mekkora szükség van, mivel az előző játékokhoz mérten így is sokkal lomhább összecsapásokra van csak mód. Ez nagy részt annak köszönhető, hogy a pályák mérete megnőtt, viszont azokon mindössze 12 játékos csaphat össze. Így sokkal ritkábban futunk össze másokkal a térképen. Ha még ezt megspékeljük a megnövelt életerővel is, valóban nagyon lassú csatákra lehet számítani.
A frissítés néhány kisebb hibajavítást is tartalmaz, valamint az Infected játékmódhoz nyújt új felszereléseket. A részletes leírást a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Ghosts

« Előző hír: Batman: Arkham bejelentés készül
Következő hír: TPS-nek indult a Destiny »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

TheHolyOne
TheHolyOne 2013.12.25. 16:13
Csak nekem jut mindig eszembe erről a logoról a KoTOR 2?
gored666
gored666 2013.12.25. 22:41
Infinity Ward életveszélyes egy cég, remélem lesz olyan játékmód is, ahol csak 1 Hp-d van. Call of Duty inkább jelző, mint sem főnév.